Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 53579
Anioły Zemsty White power
MID+WING Tactiek TMT4231a
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.3 gemiddelde waardering 73.1
very good Schieten incredible
solid Passen outstanding
very good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Laluz rent richting de bal. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương geeft de bal voor. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 0:1

10e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Orvik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Phương is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trung Phương legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 0:2

20e minuut.
Goldberg kopt de bal weg. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg rent richting de bal. Goldberg schiet op doel. Unidos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 1:2

21e minuut.
Na een snelle pass probeert Tishurova de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Tishurova springt en kopt de bal. Abdelfattah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Kerkelä met een sublieme pass. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een hoge lob. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Abdelfattah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Tishurova springt en kopt de bal. Abdelfattah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Laluz rent richting de bal. Trung Phương onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 1:3

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Harrison de bal onder controle te krijgen. Abo Treka bereikt de bal nog maar net als eerste. Abo Treka geeft een hoge lob. Hinz springt en kopt de bal. Unidos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 65%, White power 35%.
Anioły Zemsty - White power 2:3

46e minuut.
Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova passt de bal in één keer door. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Abdelfattah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Abdelfattah bokst de bal weg. Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koszałkowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Abdelfattah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 2:4

51e minuut.
Trung Phương heeft problemen om de bal te vangen. Trung Phương passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Abdelfattah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Goldberg probeert de bal aan de voet te houden. Kerkelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkelä geeft een lange en hoge pass. Laluz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mureşanu. Trung Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerkelä komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương passt de bal in één keer door. Koszałkowski speelt de bal door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Abdelfattah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ciubotariu de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met de inworp. Koszałkowski geeft een hoge lob. Abdelfattah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 2:5

67e minuut.
Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Falin is nu in balbezit. Tishurova tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tishurova krijgt een gele kaart. Falin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Falin kan niet meer verder spelen. Jacquet komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een hoge lob. Tishurova springt en kopt de bal. Abdelfattah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bernard geeft een hoge lob. Trung Phương kopt de bal weg. Klungelig pakt Orvik de bal. Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Tishurova draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Tishurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương is nu in balbezit. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. Abdelfattah maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Orvik met een snelle inworp. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. Abdelfattah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 2:6

82e minuut.
Kerkelä speelt de bal door. Trung Phương met een sublieme pass. Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Tishurova springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trung Phương de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 2:7

90e minuut.
Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Zagajewski is nu in balbezit. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Abdelfattah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - White power 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 72%, White power 28%.
Anioły Zemsty - White power 2:8