Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51244
arka@gdynia Japanese Futbol
AssyLW Tactiek bezpieka
54% Balbezit 46%
6% Spel op eigen helft 94%
82 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 31.5
formidable Schieten weak
outstanding Passen poor
very good Verdedigen weak


1e minuut.
Toczyski met een sublieme pass. Sędek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pomorski speelt de bal door. Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Neros de bal. Neros speelt de bal door. Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Toczyski kopt de bal weg. Neros probeert naar een medespeler te passen. Verheyen heeft problemen om de bal te vangen. Verheyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 1:0

5e minuut.
Neros rent richting de bal. Neros passt de bal met de wreef. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Verheyen rent richting de bal. Verheyen probeert naar een medespeler te passen. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 2:0

9e minuut.
Bandera probeert naar een medespeler te passen. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros passt de bal met de wreef. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Suchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 3:0

10e minuut.
Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski onderschept slim de pass. Toczyski probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Neros onderschept slim de pass. Neros met een sublieme pass. Kwilecki met een sublieme pass. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Klungelig pakt Suchan de bal. Suchan speelt de bal door. Gourounias probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verheyen zal de hoekschop nemen. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros passt de bal in één keer door. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 4:0

19e minuut.
Toczyski met een snelle inworp. Suchan met een sublieme pass. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 5:0

20e minuut.
Donyushkin geeft een hoge lob. Inworp. Verheyen met een snelle inworp. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Cetnarski probeert de bal aan de voet te houden. Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Suchan kopt de bal weg. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 6:0

23e minuut.
Cetnarski rent richting de bal. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki passt de bal in één keer door. Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 7:0

24e minuut.
Blythe speelt de bal door. Inworp. Cetnarski met een snelle inworp. Verheyen rent richting de bal. Verheyen schiet op doel. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Donyushkin met de inworp. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki met een sublieme pass. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Neros probeert naar een medespeler te passen. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg.

27e minuut.
Kapeć probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Neros met een sublieme pass. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 8:0

28e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Inworp. Cetnarski met de inworp. Verheyen controleert de bal met de borst. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cetnarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verheyen controleert de bal met de borst. Verheyen passt de bal zonder na te denken. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 9:0

30e minuut.
Inworp. Cetnarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verheyen probeert de bal met de borst te controleren. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 10:0

31e minuut.
Cetnarski met een snelle inworp. Verheyen kan de bal niet met de borst controleren. Verheyen met een sublieme pass. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 11:0

32e minuut.
Lendoiro probeert naar een medespeler te passen. Hilă is nu in balbezit. Cetnarski verovert de bal door een tackle van achteren. Cetnarski speelt de bal door. Gourounias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Neros rent richting de bal. Neros passt de bal met de wreef. Verheyen rent richting de bal. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 12:0

34e minuut.
Cetnarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verheyen probeert de bal met de borst te controleren. Verheyen speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 13:0

36e minuut.
Neros is nu in balbezit. Neros passt de bal met de wreef. Pomorski speelt de bal door. Verheyen rent richting de bal. Verheyen schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 14:0

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cetnarski met een snelle inworp. Verheyen met een sublieme pass. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Neros kopt de bal weg. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap. Paal! Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Verheyen controleert de bal met de borst. Verheyen speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ðalović geeft een hoge lob. Toczyski is nu in balbezit. Toczyski probeert naar een medespeler te passen. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen met een sublieme pass. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 15:0

44e minuut.
Sędek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verheyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheyen probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 7%, Japanese Futbol 93%.
arka@gdynia - Japanese Futbol 15:0

46e minuut.
Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros speelt de bal door. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 16:0

48e minuut.
Suchan is nu in balbezit. Suchan speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Neros passt de bal in één keer door. Suchan probeert de bal aan de voet te houden. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 17:0

51e minuut.
Verheyen kan de bal niet met de borst controleren. Verheyen probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 18:0

51e minuut.
Lendoiro is nu in balbezit. Lendoiro geeft de bal voor. Toczyski probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 19:0

54e minuut.
Cetnarski met een snelle inworp. Verheyen controleert de bal met de borst. Verheyen passt de bal met de wreef. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verheyen geeft een hoge lob. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kapeć bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros rent richting de bal. Neros met een sublieme pass. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cetnarski rent richting de bal. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 20:0

58e minuut.
Lendoiro is nu in balbezit. Cetnarski verovert de bal door een tackle van achteren. Cetnarski met een sublieme pass. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 21:0

60e minuut.
Toczyski onderschept slim de pass. Toczyski passt de bal zonder na te denken. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin trapt de bal weg. Suchan kopt de bal weg. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kapeć onderschept slim de pass. Blythe rent richting de bal. Kapeć onderschept slim de pass. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Suchan is nu in balbezit. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 22:0

66e minuut.
Suchan kan de bal niet met de borst controleren. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 23:0

67e minuut.
Toczyski met een snelle inworp. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 24:0

70e minuut.
Toczyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 25:0

71e minuut.
Toczyski controleert de bal met de borst. Toczyski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 26:0

73e minuut.
Toczyski verovert de bal door een tackle van achteren. Toczyski met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwilecki de bal. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 27:0

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cetnarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Verheyen met een sublieme pass. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 28:0

77e minuut.
Neros verovert de bal door een tackle van achteren. Neros probeert naar een medespeler te passen. Verheyen speelt de bal door. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 29:0

78e minuut.
Toczyski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros passt de bal in één keer door. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Neros rent richting de bal. Neros passt de bal zonder na te denken. Verheyen is nu in balbezit. Verheyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 30:0

80e minuut.
Gourounias speelt de bal door. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft een hoge lob. Suchan is nu in balbezit. Suchan draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 31:0

82e minuut.
Cetnarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros passt de bal met de wreef. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 32:0

84e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki speelt de bal door. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is Kwilecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suchan rent richting de bal. Suchan passt de bal met de wreef. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Neros kopt de bal weg. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lendoiro zijn tegenspeler op de grond. Lendoiro krijgt een gele kaart. Cetnarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cetnarski wilt de vrije trap nemen. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Klungelig pakt Cetnarski de bal. Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Pomorski kopt de bal weg. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 33:0

88e minuut.
Toczyski kan de bal niet met de borst controleren. Toczyski met een sublieme pass. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski passt de bal met de wreef. Daar is Kwilecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Japanese Futbol 34:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 5%, Japanese Futbol 95%.
arka@gdynia - Japanese Futbol 34:0