Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka FC Uroboros Siedlce
moja 532 P skrz Tactiek mad
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
67.7 gemiddelde waardering 68.4
formidabel Schieten solide
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


10e minuut.
Figares geeft een hoge lob. Lampuga speelt de bal door. Sumarjono speelt de bal door. Klungelig pakt Antonescu de bal. Antonescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Sumarjono passt de bal in één keer door. Antonescu rent richting de bal. Depcik rent richting de bal. Staczanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Boillat rent richting de bal. Staczanowski onderschept slim de pass. Staczanowski passt de bal zonder na te denken. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Goussey bokst de bal weg.

27e minuut.
Płosczuk probeert naar een medespeler te passen. Staczanowski rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antonescu neemt de hoekschop. Çatkıç krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Davies raakt geblesseerd tijdens het duel. Davies zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zuzarte krijgt zijn hoofd ertegen. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Antonescu passt de bal in één keer door. Staczanowski rent richting de bal. García Becerra legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Staczanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staczanowski neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Goussey bokst de bal weg.

42e minuut.
Zuzarte rent richting de bal. Lampuga is nu in balbezit. Met opzet legt Zuzarte zijn tegenspeler op de grond. Zuzarte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 60%, FC Uroboros Siedlce 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paka Jabłoniaka - FC Uroboros Siedlce 0:0

65e minuut.
Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yervinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk begaat een overtreding. Płosczuk krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Staczanowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Zembowski komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Płosczuk passt de bal met de wreef. Lampuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga geeft de bal voor. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 60%, FC Uroboros Siedlce 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paka Jabłoniaka - FC Uroboros Siedlce 0:0