Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** Dzialki Lesne
biała skóra auuu Tactiek kri2
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 14
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 77.4
very good Schieten outstanding
excellent Passen brilliant
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Haldimann ... Strafschop! Szabat raakt geblesseerd tijdens het duel. Szabat legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Montejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Dzialki Lesne 0:1

7e minuut.
Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mętel onderschept slim de pass. Mętel passt de bal in één keer door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ... Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mierzwa heeft problemen om de bal te vangen. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini passt de bal in één keer door. Tywonek rent richting de bal. Tywonek schiet op doel. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 63%, Dzialki Lesne 37%.
FKS STAL MIELEC** - Dzialki Lesne 0:1

51e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat onderschept slim de pass. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Dzialki Lesne 0:2

52e minuut.
Bəşiroğlu passt de bal met de wreef. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers maakt een afschuwelijke overtreding. Scholliers krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Żyluk speelt de bal door. Martín Alexandre rent richting de bal. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mirea rent richting de bal. Mirea geeft een hoge lob. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel. Montejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Dzialki Lesne 0:3

68e minuut.
Anderson geeft een lange en hoge pass. Kokeš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mierzwa geeft een hoge lob. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Żyluk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mirea de bal. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea onderschept slim de pass. Mirea draait met de bal, schiet en ... Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Martín Alexandre rent richting de bal. Mętel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martín Alexandre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żyluk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Martín Alexandre kopt de bal weg. Żyluk rent richting de bal. Żyluk geeft een hoge lob. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Banini speelt de bal door. Tywonek met een sublieme pass. Kokeš is nu in balbezit. Kokeš schiet op doel. Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 65%, Dzialki Lesne 35%.
FKS STAL MIELEC** - Dzialki Lesne 0:3