Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-27 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 66249
Anioły Zemsty Skorpion Gdańsk
Środek Tactiek Scorpio
55% Balbezit 45%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 1
74.2 gemiddelde waardering 65.5
formidable Schieten excellent
formidable Passen very good
brilliant Verdedigen outstanding


9e minuut.
Klungelig pakt Marozsán de bal. Jacquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacquet met een sublieme pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. Królik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Jacquet passt de bal in één keer door. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzi schiet op doel. Królik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Skorpion Gdańsk 1:0

36e minuut.
Paździor is nu in balbezit. Obreshkov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andreescu. Andreescu krijgt een gele kaart. Obreshkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 52%, Skorpion Gdańsk 48%.
Anioły Zemsty - Skorpion Gdańsk 1:0

60e minuut.
Buitenspel voor Obreshkov. Goede buitenspelval van de verdediging. Gladysz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Paździor geeft een lange en hoge pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač rent richting de bal. Forgač haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Paździor de bal. Rizzi onderschept slim de pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Amin geeft een hoge lob. Inworp. Fulga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Ochetan springt en kopt de bal. Thompson bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 63%, Skorpion Gdańsk 37%.
Anioły Zemsty - Skorpion Gdańsk 1:0