Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rypin arka@gdynia
ZewCiotkiRambo Tactiek AssyRW
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
70.8 gemiddelde waardering 79.8
very good Schieten incredible
outstanding Passen incredible
outstanding Verdedigen brilliant


1e minuut.
Gutiérrez passt de bal zonder na te denken. Bircan is nu in balbezit. Sobol` tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobol` krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichaev verovert de bal door een tackle van achteren. Nichaev probeert naar een medespeler te passen. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan schiet op doel. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sułowski met een sublieme pass. Brzeżański is nu in balbezit. Sobol` begaat een overtreding. Brzeżański raakt geblesseerd tijdens het duel. Neros komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Neros neemt de hoekschop. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Canonici ... Strafschop! Pomorski raakt geblesseerd tijdens het duel. Bircan legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Giardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

20e minuut.
Deglavs is nu in balbezit. Dediu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Deglavs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryjáček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deglavs springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 59%, arka@gdynia 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rypin - arka@gdynia 0:0

46e minuut.
Johns is nu in balbezit. Johns geeft de bal voor. Daar is Sobol`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański schiet op doel. Giardino bokst de bal weg. Bircan rent richting de bal. Bircan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - arka@gdynia 0:1

48e minuut.
Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan kopt de bal weg. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - arka@gdynia 0:2

49e minuut.
Bíró passt de bal met de wreef. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sędek. Sędek krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Bíró rent richting de bal. Bíró passt de bal met de wreef. Ryjáček probeert naar een medespeler te passen. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs schiet op doel. Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Samburski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samburski passt de bal zonder na te denken. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - arka@gdynia 1:2

63e minuut.
Inworp. Kwilecki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Neros rent richting de bal. Neros geeft een hoge lob. Kwilecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Neros speelt de bal door. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski heeft problemen om de bal te vangen. Pomorski geeft de bal voor. Kwilecki springt en kopt de bal. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pomorski is nu in balbezit. Gutiérrez is nu in balbezit. Pomorski onderschept slim de pass. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan springt en kopt de bal. Paal!

84e minuut.
Bircan onderschept slim de pass. Bircan speelt de bal door. Pomorski rent richting de bal. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - arka@gdynia 1:3

89e minuut.
Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Neros onderschept slim de pass. Daar is Pomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomorski geeft de bal voor. Kwilecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 66%, arka@gdynia 34%.
FC Rypin - arka@gdynia 1:3