Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 25841
Japanese Futbol Dragon Ball
bezpieka Tactiek Genialny Żółw
52% Balbezit 48%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 87
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 68.1
zwak Schieten briljant
slecht Passen uitmuntend
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Hermon geeft de bal voor. Ríos speelt de bal door. Runjić is nu in balbezit. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:1

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcotti met de inworp. Dương Khánh speelt de bal door. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Hermon met een harde bal richting middenveld. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros speelt de bal door. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:2

3e minuut.
Blythe probeert naar een medespeler te passen. Hermon is nu in balbezit. Hermon geeft de bal voor. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Riveros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ríos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:3

5e minuut.
Blythe met een sublieme pass. Hermon heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Riveros zal de hoekschop nemen. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Stephen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcotti passt de bal met de wreef. Runjić is nu in balbezit. Runjić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Dương Khánh kopt de bal weg. Marcotti is nu in balbezit. Marcotti passt de bal in één keer door. Runjić rent richting de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:4

8e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Marcotti kopt de bal weg. Ríos met een sublieme pass. Runjić is nu in balbezit. Runjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:5

10e minuut.
Hermon met een sublieme pass. Riveros is nu in balbezit. Riveros passt de bal in één keer door. Runjić rent richting de bal. Runjić schiet op doel. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Runjić rent richting de bal. Runjić schiet op doel. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ríos is nu in balbezit. Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:6

11e minuut.
Inworp. Marcotti met de inworp. Dương Khánh is nu in balbezit. Runjić is nu in balbezit. Runjić draait met de bal, schiet en ... Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcotti zal de hoekschop nemen. Runjić maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:7

14e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Trzmielewski probeert naar een medespeler te passen. Dương Khánh speelt de bal door. Runjić heeft problemen om de bal te vangen. Runjić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Hermon trapt de bal weg. Blythe rent richting de bal. Dương Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Dương Khánh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Hermon met een harde bal richting middenveld. Dương Khánh kopt de bal weg. Runjić heeft problemen om de bal te vangen. Runjić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hermon de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:8

17e minuut.
Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen geeft een lange en hoge pass. Marcotti kopt de bal weg. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:9

19e minuut.
Marcotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcotti speelt de bal door. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Runjić heeft problemen om de bal te vangen. Runjić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ... Hermon bokst de bal weg. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:10

20e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft de bal voor. Riveros kopt de bal weg. Daar is Runjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runjić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:11

21e minuut.
Hermon probeert naar een medespeler te passen. Dương Khánh kopt de bal weg. Marcotti speelt de bal door. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:12

23e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Ríos speelt de bal door. Runjić is nu in balbezit. Runjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:13

24e minuut.
Riveros kopt de bal weg. Blythe rent richting de bal. Dương Khánh verovert de bal door een tackle van achteren. Dương Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Dương Khánh draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Runjić de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:14

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Runjić rent richting de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:15

27e minuut.
Blythe probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Marcotti met een snelle inworp. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hermon speelt de bal door. Riveros kopt de bal weg. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Runjić rent richting de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:16

30e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Riveros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Runjić controleert de bal met de borst. Runjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Runjić is nu in balbezit. Runjić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Doeltrap. Hermon trapt de bal weg. Riveros kopt de bal weg. Klungelig pakt Runjić de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermon met een harde bal richting middenveld. Dương Khánh speelt de bal door. Daar is Runjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:17

34e minuut.
Marcotti met een sublieme pass. Ríos is nu in balbezit. Ríos speelt de bal door. Runjić rent richting de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ríos rent richting de bal. Ríos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Runjić is nu in balbezit. Runjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:18

35e minuut.
Blythe speelt de bal door. Hermon speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcotti zal de hoekschop nemen. Runjić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:19

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcotti met de inworp. Ríos kan de bal niet met de borst controleren. Ríos schiet op doel. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:20

37e minuut.
Dương Khánh is nu in balbezit. Dương Khánh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ríos de bal. Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:21

38e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marcotti met een snelle inworp. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Runjić rent richting de bal. Runjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:22

39e minuut.
Oprescu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Paraschivu de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marcotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Runjić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermon trapt de bal weg van het doel. Dương Khánh kopt de bal weg. Ríos is nu in balbezit. Ríos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:23

42e minuut.
Trzmielewski passt de bal met de wreef. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marcotti met een sublieme pass. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Lendoiro geeft een lange en hoge pass. Marcotti met een sublieme pass. Runjić heeft problemen om de bal te vangen. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:24

44e minuut.
Blythe speelt de bal door. Hermon met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marcotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Runjić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:25

45e minuut.
Hermon geeft een hoge lob. Runjić kopt de bal weg. Runjić is nu in balbezit. Runjić schiet op doel. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 99%, Dragon Ball 1%.
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:26

46e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić met een sublieme pass. Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Ríos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:27

47e minuut.
Stephen geeft de bal voor. Marcotti speelt de bal door. Daar is Runjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runjić draait met de bal, schiet en ... Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:28

49e minuut.
Daar is Nicholas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicholas passt de bal met de wreef. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:29

50e minuut.
Marcotti met een snelle inworp. Dương Khánh met een sublieme pass. Runjić met een sublieme pass. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:30

51e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Marcotti probeert naar een medespeler te passen. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić draait met de bal, schiet en ... Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:31

52e minuut.
Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen passt de bal met de wreef. Ríos probeert naar een medespeler te passen. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:32

54e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Marcotti onderschept slim de pass. Marcotti met een sublieme pass. Runjić heeft problemen om de bal te vangen. Runjić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermon met een sublieme pass. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Runjić de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:33

57e minuut.
Hermon geeft een hoge lob. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dương Khánh de bal. Dương Khánh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:34

59e minuut.
Stephen geeft een hoge lob. Marcotti controleert de bal met de borst. Marcotti speelt de bal door. Runjić heeft problemen om de bal te vangen. Runjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:35

62e minuut.
Runjić met een sublieme pass. Ríos rent richting de bal. Ríos passt de bal met de wreef. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:36

63e minuut.
Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Marcotti met een sublieme pass. Runjić rent richting de bal. Runjić schiet op doel. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:37

65e minuut.
Dương Khánh kopt de bal weg. Marcotti rent richting de bal. Marcotti probeert naar een medespeler te passen. Runjić heeft problemen om de bal te vangen. Runjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal met de wreef. Dương Khánh met een sublieme pass. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:38

69e minuut.
Hermon speelt de bal door. Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Runjić de bal. Runjić schiet op doel. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:39

71e minuut.
Daar is Riveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ... Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:40

73e minuut.
Stephen passt de bal zonder na te denken. Inworp. Marcotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dương Khánh kan de bal niet met de borst controleren. Dương Khánh speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Doeltrap. Hermon met een harde bal richting middenveld. Riveros kopt de bal weg. Runjić is nu in balbezit. Runjić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Runjić is nu in balbezit. Runjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:41

76e minuut.
Inworp. Khánh Giang komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Policht rent richting de bal. Policht geeft de bal voor. Dương Khánh speelt de bal door. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Runjić is nu in balbezit. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:42

77e minuut.
Marcotti met een snelle inworp. Dương Khánh heeft problemen om de bal te vangen. Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Runjić rent richting de bal. Runjić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:43

78e minuut.
Klungelig pakt Dương Khánh de bal. Dương Khánh passt de bal zonder na te denken. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:44

79e minuut.
Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos met een sublieme pass. Runjić rent richting de bal. Runjić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:45

80e minuut.
Stephen geeft de bal voor. Marcotti speelt de bal door. Runjić is nu in balbezit. Daar is Runjić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Runjić schiet op doel. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Riveros neemt de hoekschop. Ríos maakt een snoekduik en kopt de bal. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:46

82e minuut.
Garros geeft een lange en hoge pass. Dương Khánh probeert naar een medespeler te passen. Runjić is nu in balbezit. Runjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:47

83e minuut.
Blythe met een sublieme pass. Hermon probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marcotti zal de hoekschop nemen. Runjić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:48

84e minuut.
Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă passt de bal in één keer door. Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Ríos met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Runjić is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:49

86e minuut.
Ríos rent richting de bal. Hermon met een sublieme pass. Marcotti speelt de bal door. Klungelig pakt Runjić de bal. Runjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:50

88e minuut.
Marcotti is nu in balbezit. Marcotti passt de bal in één keer door. Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:51

89e minuut.
Marcotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Runjić is nu in balbezit. Runjić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:52

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 95%, Dragon Ball 5%.
Japanese Futbol - Dragon Ball 0:52