Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka Dzialki Lesne
nowa 532 Tactiek 433s
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
65.7 gemiddelde waardering 78.8
excellent Schieten incredible
excellent Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Canales met een sublieme pass. Płosczuk met een sublieme pass. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 1:0

15e minuut.
Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwiłł tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mierzwa raakt geblesseerd tijdens het duel. Żyluk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Habib springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Płosczuk rent richting de bal. El Habib onderschept slim de pass. Élő bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib onderschept slim de pass. El Habib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu geeft de bal voor. Szabat kopt de bal weg. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Doniselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 1:1

28e minuut.
Żyluk passt de bal in één keer door. Mierzwa speelt de bal door. Radziwiłł is nu in balbezit. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kubas met een sublieme pass. Żyluk speelt de bal door. Mierzwa heeft problemen om de bal te vangen. Mierzwa geeft de bal voor. Szabat rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Canales heeft problemen om de bal te vangen. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Lampuga de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 1:2

36e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal in één keer door. Martín Alexandre met een sublieme pass. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 55%, Dzialki Lesne 45%.
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 1:2

49e minuut.
Fernández Nieto met een sublieme pass. Żyluk geeft de bal voor. Mirea kopt de bal weg. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Płosczuk geeft een lange en hoge pass. Kuśmierzak is nu in balbezit. Çatkıç onderschept slim de pass. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Martín Alexandre verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Élő bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Szabat is nu in balbezit. Lampuga onderschept slim de pass. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Radziwiłł geeft een lange en hoge pass. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Jaross werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 2:2

72e minuut.
Martín Alexandre verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Augustinavičius. Martín Alexandre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żyluk met een snel genomen vrije trap. Mirea springt en kopt de bal. Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 2:3

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Starzewski komt het veld opgelopen. Karbowiak komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak geeft een lange en hoge pass. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 2:4

82e minuut.
Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Doniselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 61%, Dzialki Lesne 39%.
Paka Jabłoniaka - Dzialki Lesne 2:4