Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** FC Uroboros Siedlce
biała skóra auuu Tactiek mad
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
67.6 gemiddelde waardering 67.5
excellent Schieten excellent
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn passt de bal in één keer door. Depcik rent richting de bal. Hoàng Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Huy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Patalas speelt de bal door. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański passt de bal met de wreef. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
van Rijn speelt de bal door. Figares geeft een hoge lob. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FC Uroboros Siedlce 0:1

35e minuut.
Patalas speelt de bal door. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Obrubański passt de bal in één keer door. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski geeft de bal voor. Zuzarte maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Patalas passt de bal zonder na te denken. Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru krijgt zijn hoofd ertegen. Montejo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FC Uroboros Siedlce 0:2

44e minuut.
Bosek is nu in balbezit. Zuzarte verovert de bal door een tackle van achteren. Jolay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jolay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 53%, FC Uroboros Siedlce 47%.
FKS STAL MIELEC** - FC Uroboros Siedlce 0:2

47e minuut.
Bosek is nu in balbezit. Obrubański verovert de bal door een tackle van achteren. Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FC Uroboros Siedlce 0:3

48e minuut.
Andideri met een sublieme pass. Haldimann is nu in balbezit. Haldimann geeft de bal voor. Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Obrubański speelt de bal door. Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski passt de bal met de wreef. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Konarzewski onderschept slim de pass. Konarzewski passt de bal met de wreef. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - FC Uroboros Siedlce 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 49%, FC Uroboros Siedlce 51%.
FKS STAL MIELEC** - FC Uroboros Siedlce 0:4