Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-31 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34815
Skorpion Gdańsk White power
Scorpio Tactiek TMT4231a
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 7
68.4 gemiddelde waardering 72.9
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga is nu in balbezit. Fulga geeft de bal voor. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

2e minuut.
Buitenspel voor Vargas Lleras. Goede buitenspelval van de verdediging. Slagle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Amicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cleveland is nu in balbezit. Cleveland passt de bal met de wreef. Toroyan speelt de bal door. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - White power 1:0

12e minuut.
Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras geeft een hoge lob. Trung Phương kopt de bal weg. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - White power 1:1

14e minuut.
Guligauskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slagle met de inworp. Fulga geeft een hoge lob. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland passt de bal in één keer door. Talik is nu in balbezit. Talik haalt uit met een fantastische trap. Unidos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - White power 2:1

29e minuut.
Vargas Lleras rent richting de bal. Vargas Lleras passt de bal in één keer door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Jeans met een sublieme pass. Daar is Kerkelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkelä passt de bal met de wreef. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Talik rent richting de bal. Guligauskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Talik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talik neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - White power 3:1

45e minuut.
Guligauskas heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slagle met de inworp. Toroyan geeft de bal voor. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal. Unidos bokst de bal weg. Harrison is nu in balbezit. Harrison passt de bal zonder na te denken. Kerkelä speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova geeft een hoge lob. Królik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 41%, White power 59%.
Skorpion Gdańsk - White power 3:1

47e minuut.
Klungelig pakt Vargas Lleras de bal. Vargas Lleras passt de bal in één keer door. Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski geeft een hoge lob. Tishurova springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - White power 3:2

48e minuut.
Vargas Lleras rent richting de bal. Vargas Lleras passt de bal zonder na te denken. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Paździor geeft een lange en hoge pass. Kerkelä geeft de bal voor. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - White power 3:3

57e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski rent richting de bal. Trung Phương rent richting de bal. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski haalt uit met een fantastische trap. Królik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Koszałkowski met een sublieme pass. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlashan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Phương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tishurova neemt de penalty, wat een uithaal! Królik bokst de bal weg.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. McGlashan met een snelle inworp. Fulga geeft de bal voor. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Jeans de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Toroyan geeft een lange en hoge pass. Harrison kopt de bal weg. Koszałkowski met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Cleveland rent richting de bal. Cleveland probeert naar een medespeler te passen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Toroyan speelt de bal door. Cleveland rent richting de bal. Cleveland met een sublieme pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Unidos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Unidos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vargas Lleras rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slagle. Slagle krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Slagle geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kerkelä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszałkowski geeft een hoge lob. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - White power 3:4

89e minuut.
Klungelig pakt Fulga de bal. Vargas Lleras rent richting de bal. Fulga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fulga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 44%, White power 56%.
Skorpion Gdańsk - White power 3:4