Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power Skorpion Gdańsk
TMT4231a Tactiek Scorpio
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
71.8 gemiddelde waardering 69
uitmuntend Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


17e minuut.
Bernard onderschept slim de pass. Inworp. Kożukar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleveland probeert de bal met de borst te controleren. Cleveland geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Unidos met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Slagle met de inworp. Toroyan geeft een hoge lob. Talik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Toroyan met een sublieme pass. Talik is nu in balbezit. Šindler is nu in balbezit. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Andreescu onderschept slim de pass. Andreescu passt de bal zonder na te denken. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan geeft de bal voor. Talik springt en kopt de bal. Unidos bokst de bal weg.

37e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ciubotariu zal de hoekschop nemen. Daar is Tishurova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova probeert de bal met de borst te controleren. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Królik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Toroyan passt de bal zonder na te denken. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bernard. Bernard krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Tishurova rent richting de bal. Berbari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tishurova is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trung Phương zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Królik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 62%, Skorpion Gdańsk 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White power - Skorpion Gdańsk 0:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciubotariu met een snelle inworp. Koszałkowski geeft een hoge lob. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Skorpion Gdańsk 1:0

58e minuut.
Toroyan is nu in balbezit. Toroyan passt de bal zonder na te denken. Cleveland speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toroyan met een snelle inworp. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft de bal voor. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Šindler is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Jeans ... Strafschop! Jeans krijgt een gele kaart. Ochetan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Unidos bokst de bal weg.

70e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Kożukar geeft de bal voor. Talik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - Skorpion Gdańsk 1:1

78e minuut.
Harrison onderschept slim de pass. Harrison geeft een hoge lob. Berbari rent richting de bal. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Inworp. Cleveland met de inworp. Kożukar met een sublieme pass. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Unidos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talik heeft problemen om de bal te vangen. Talik haalt uit met een fantastische trap. Unidos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Skorpion Gdańsk 1:2

82e minuut.
Tishurova speelt de bal door. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - Skorpion Gdańsk 2:2

85e minuut.
Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Koszałkowski is nu in balbezit. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương geeft een hoge lob. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. Królik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Marozsán kopt de bal weg. Cleveland heeft problemen om de bal te vangen. Cleveland geeft een hoge lob. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Unidos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 58%, Skorpion Gdańsk 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White power - Skorpion Gdańsk 2:2