Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15232
Japanese Futbol FC Uroboros Siedlce
bezpieka Tactiek mad
52% Balbezit 48%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 87
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 57.5
poor Schieten formidable
weak Passen excellent
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Obrubański speelt de bal door. Cãrbunaru heeft problemen om de bal te vangen. Patalas is nu in balbezit. Patalas haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:1

4e minuut.
Doeltrap. Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Obrubański kopt de bal weg. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:2

5e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Patalas kopt de bal weg. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:3

6e minuut.
Fiut met een sublieme pass. Donyushkin heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obrubański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zuzarte springt en kopt de bal. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte met een sublieme pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Obrubański met een sublieme pass. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:4

9e minuut.
Obrubański is nu in balbezit. Daar is Obrubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrubański speelt de bal door. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin bokst de bal weg. Patalas rent richting de bal. Patalas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:5

10e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft een hoge lob. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:6

11e minuut.
Patalas rent richting de bal. Patalas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zuzarte de bal. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Obrubański kopt de bal weg. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:7

13e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Zuzarte kopt de bal weg. Cãrbunaru kan de bal niet met de borst controleren. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:8

14e minuut.
Fiut met een sublieme pass. Donyushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Donyushkin geeft een hoge lob. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zuzarte springt en kopt de bal. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Donyushkin speelt de bal door. Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:9

16e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Patalas is nu in balbezit. Patalas passt de bal met de wreef. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru speelt de bal door. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:10

20e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:11

21e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Konarzewski speelt de bal door. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Klungelig pakt Zuzarte de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:12

22e minuut.
Boillat passt de bal met de wreef. Patalas speelt de bal door. Klungelig pakt Zuzarte de bal. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:13

24e minuut.
Cãrbunaru onderschept slim de pass. Cãrbunaru met een sublieme pass. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Daar is Patalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalas speelt de bal door. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Konarzewski probeert de bal met de borst te controleren. Konarzewski speelt de bal door. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obrubański neemt de hoekschop. Zuzarte maakt een snoekduik en kopt de bal. Donyushkin bokst de bal weg. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:14

28e minuut.
Cãrbunaru rent richting de bal. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:15

28e minuut.
Hermon probeert naar een medespeler te passen. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oprescu passt de bal met de wreef. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Łapeta probeert de bal aan de voet te houden. Fiut rent richting de bal. Patalas onderschept slim de pass. Patalas draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:16

31e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Obrubański kopt de bal weg. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:17

32e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Obrubański kopt de bal weg. Zuzarte probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Patalas kopt de bal weg. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:18

34e minuut.
Klungelig pakt Donyushkin de bal. Donyushkin met een sublieme pass. Konarzewski kopt de bal weg. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:19

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Obrubański met de inworp. Patalas speelt de bal door. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:20

37e minuut.
Patalas is nu in balbezit. Patalas passt de bal in één keer door. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:21

38e minuut.
Konarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas passt de bal zonder na te denken. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zuzarte geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:22

39e minuut.
Konarzewski met de inworp. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:23

40e minuut.
Depcik is nu in balbezit. Depcik speelt de bal door. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:24

42e minuut.
Konarzewski is nu in balbezit. Konarzewski passt de bal met de wreef. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:25

43e minuut.
Konarzewski kopt de bal weg. Patalas heeft problemen om de bal te vangen. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Obrubański geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zuzarte springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:26

45e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 98%, FC Uroboros Siedlce 2%.
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:27

46e minuut.
Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański rent richting de bal. Obrubański geeft een lange en hoge pass. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cãrbunaru springt en kopt de bal. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:28

48e minuut.
Obrubański heeft problemen om de bal te vangen. Obrubański met een sublieme pass. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:29

49e minuut.
Hermon geeft een hoge lob. Zuzarte kopt de bal weg. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:30

50e minuut.
Figares passt de bal met de wreef. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański speelt de bal door. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:31

52e minuut.
Konarzewski speelt de bal door. Cãrbunaru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:32

53e minuut.
Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas passt de bal met de wreef. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:33

54e minuut.
Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte heeft problemen om de bal te vangen. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:34

54e minuut.
Fiut probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin is nu in balbezit. Donyushkin geeft een lange en hoge pass. Zuzarte heeft problemen om de bal te vangen. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:35

56e minuut.
Patalas rent richting de bal. Patalas met een sublieme pass. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zuzarte probeert de bal met de borst te controleren. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:36

58e minuut.
Figares met een snelle inworp. Patalas met een sublieme pass. Zuzarte heeft problemen om de bal te vangen. Zuzarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:37

60e minuut.
Daar is Obrubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:38

61e minuut.
Hermon geeft een hoge lob. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski passt de bal in één keer door. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski speelt de bal door. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:39

63e minuut.
Konarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patalas rent richting de bal. Patalas speelt de bal door. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Konarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Zuzarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:40

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Figares met de inworp. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Figares kopt de bal weg. Klungelig pakt Konarzewski de bal. Konarzewski met een sublieme pass. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:41

68e minuut.
Laden geeft een hoge lob. Inworp. Konarzewski met een snelle inworp. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas geeft de bal voor. Donyushkin bokst de bal weg. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:42

70e minuut.
Cãrbunaru geeft een hoge lob. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:43

71e minuut.
Figares met een snelle inworp. Cãrbunaru is nu in balbezit. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konarzewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cãrbunaru maakt een snoekduik en kopt de bal. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:44

73e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Cabarrocas speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konarzewski met een snelle inworp. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:45

74e minuut.
Konarzewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas passt de bal in één keer door. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg.

76e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Patalas kopt de bal weg. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:46

78e minuut.
Inworp. Konarzewski met een snelle inworp. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:47

79e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Fiut kopt de bal weg. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:48

81e minuut.
Konarzewski probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru speelt de bal door. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:49

82e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Konarzewski zal de hoekschop nemen. Cãrbunaru kopt de bal weg. Patalas probeert de bal met de borst te controleren. Patalas schiet op doel. Zuzarte probeert de bal aan de voet te houden. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:50

83e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Konarzewski speelt de bal door. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:51

85e minuut.
Patalas speelt de bal door. Obrubański rent richting de bal. Obrubański haalt uit met een fantastische trap. Zuzarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:52

86e minuut.
Klungelig pakt Patalas de bal. Patalas speelt de bal door. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:53

87e minuut.
Obrubański heeft problemen om de bal te vangen. Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:54

89e minuut.
Patalas probeert de bal met de borst te controleren. Patalas speelt de bal door. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:55

90e minuut.
Figares zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patalas is nu in balbezit. Patalas met een sublieme pass. Zuzarte is nu in balbezit. Zuzarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:56

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 98%, FC Uroboros Siedlce 2%.
Japanese Futbol - FC Uroboros Siedlce 0:56