Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rypin Dzialki Lesne
ZewCiotkiRambo Tactiek kri2
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
69.9 gemiddelde waardering 73.8
excellent Schieten incredible
formidable Passen incredible
formidable Verdedigen outstanding


2e minuut.
Szabat kopt de bal weg. Nichaev verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Alexandre rent richting de bal. Martín Alexandre geeft de bal voor. Szabat springt en kopt de bal. Giardino bokst de bal weg. Villasanti is nu in balbezit. Villasanti geeft een hoge lob. Inworp. Mierzwa met een snelle inworp. Surma geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Surma passt de bal met de wreef. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa passt de bal in één keer door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ... Giardino bokst de bal weg. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Giardino bokst de bal weg.

10e minuut.
Villasanti rent richting de bal. Mierzwa onderschept slim de pass. Mierzwa speelt de bal door. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Canonici is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 0:1

13e minuut.
Florêncio rent richting de bal. Florêncio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Canonici de bal. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 0:2

13e minuut.
Dalmatin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tylas komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft een hoge lob. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Mierzwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwa geeft een lange en hoge pass. El Habib rent richting de bal. El Habib schiet op doel. Giardino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 0:3

34e minuut.
Bəşiroğlu onderschept slim de pass. Bəşiroğlu geeft een hoge lob. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ... Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 0:4

39e minuut.
Florêncio probeert naar een medespeler te passen. Deglavs is nu in balbezit. Zborowski rent richting de bal. Zborowski haalt uit met een fantastische trap. Jaross maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 1:4

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Saarilehto stond buitenspel. Fernández Nieto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szabat kopt de bal weg. El Habib rent richting de bal. El Habib schiet op doel. Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 65%, Dzialki Lesne 35%.
FC Rypin - Dzialki Lesne 1:5

51e minuut.
Martín Alexandre geeft de bal voor. Szabat is nu in balbezit. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 1:6

53e minuut.
Kubas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubas passt de bal met de wreef. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... Giardino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 1:7

55e minuut.
Mierzwa met een sublieme pass. Surma probeert naar een medespeler te passen. Szabat is nu in balbezit. El Habib is nu in balbezit. El Habib schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichaev onderschept slim de pass. Nichaev geeft de bal voor. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto schiet op doel. Jaross kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - Dzialki Lesne 2:7

60e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal in één keer door. El Habib is nu in balbezit. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... Giardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Samburski passt de bal zonder na te denken. Deglavs is nu in balbezit. Tylas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tylas krijgt een gele kaart. Deglavs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Deglavs neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Surma passt de bal in één keer door. Martín Alexandre heeft problemen om de bal te vangen. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Szabat springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Sobol` geeft een hoge lob. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto probeert naar een medespeler te passen. Deglavs rent richting de bal. Deglavs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Klungelig pakt Kubas de bal. Zborowski rent richting de bal. Kubas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zborowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deglavs neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
El Habib kopt de bal weg. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre met een sublieme pass. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Kubas verovert de bal door een tackle van achteren. Kubas speelt de bal door. Martín Alexandre rent richting de bal. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martín Alexandre neemt de hoekschop. El Habib maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 63%, Dzialki Lesne 37%.
FC Rypin - Dzialki Lesne 2:7