Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 59999
Skorpion Gdańsk arka@gdynia
Scorpio Tactiek 523
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
66.5 gemiddelde waardering 77.1
very good Schieten brilliant
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. McGlashan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan onderschept slim de pass. Bircan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 0:1

17e minuut.
Paździor passt de bal zonder na te denken. Neros is nu in balbezit. Neros passt de bal in één keer door. Bircan rent richting de bal. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Królik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bircan rent richting de bal. Bircan draait met de bal, schiet en ... Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 0:2

19e minuut.
Neros passt de bal zonder na te denken. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan rent richting de bal. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Królik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Paździor geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sułowski met de inworp. Bircan is nu in balbezit. Bircan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dediu met de inworp. Cleveland is nu in balbezit. Sułowski begaat een overtreding. Sułowski krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Berbari passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Marozsán de bal onder controle te krijgen. Kwilecki is nu in balbezit. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 47%, arka@gdynia 53%.
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 0:2

54e minuut.
Narkus geeft een hoge lob. McGlashan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan draait met de bal, schiet en ... Królik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 0:3

64e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Królik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Johns bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 1:3

72e minuut.
Sułowski speelt de bal door. Marozsán verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeżański rent richting de bal. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 1:4

74e minuut.
Johns onderschept slim de pass. Johns geeft een hoge lob. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Królik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 1:5

75e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland is nu in balbezit. Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski onderschept slim de pass. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Królik bokst de bal weg. Daar is McGlashan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 1:6

82e minuut.
Toroyan passt de bal zonder na te denken. Dediu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Fulga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleveland geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 49%, arka@gdynia 51%.
Skorpion Gdańsk - arka@gdynia 1:6