Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: FV Wiking Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35088
FV Wiking Dragon Ball
ot 1 Tactiek DZIADOSTWO
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70.7 gemiddelde waardering 82
formidable Schieten brilliant
formidable Passen incredible
outstanding Verdedigen brilliant


2e minuut.
Daar is Motta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motta passt de bal in één keer door. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Grădean passt de bal in één keer door. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu met een sublieme pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski geeft de bal voor. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Huenchulaf is nu in balbezit. Tuccio rent richting de bal. Grădean met een sublieme pass. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lefter is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Dragon Ball 1:0

13e minuut.
Dương Khánh rent richting de bal. Motta onderschept slim de pass. Vlaicu begaat een overtreding. Vlaicu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Ripodas geeft een lange en hoge pass. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Grădean rent richting de bal. Grădean geeft een lange en hoge pass. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Dương Khánh passt de bal in één keer door. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Motta krijgt een gele kaart. Huenchulaf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dương Khánh zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tuccio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripodas verovert de bal door een tackle van achteren. Ripodas probeert naar een medespeler te passen. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Riveros probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dương Khánh de bal. Dương Khánh passt de bal zonder na te denken. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf schiet op doel. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FV Wiking - Dragon Ball 1:1

39e minuut.
Šaraba speelt de bal door. Matveev is nu in balbezit. Ciskowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciskowski krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta geeft een lange en hoge pass. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Decarolis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Dragon Ball 2:1

42e minuut.
Marcotti geeft een lange en hoge pass. Huenchulaf kopt de bal weg. Daar is Lebeau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ciskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev geeft de bal voor. Huenchulaf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FV Wiking - Dragon Ball 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 57%, Dragon Ball 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FV Wiking - Dragon Ball 2:2

48e minuut.
Ripodas passt de bal in één keer door. Šaraba rent richting de bal. Šaraba passt de bal met de wreef. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Tuccio is nu in balbezit. Lebeau onderschept slim de pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Motta passt de bal met de wreef. Börekçi is nu in balbezit. Börekçi geeft de bal voor. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Klungelig pakt Ciskowski de bal. Grădean is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matveev. Matveev krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ciskowski met een sublieme pass. Marcotti rent richting de bal. Marcotti geeft een hoge lob. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuroś met een harde bal richting middenveld. Yavorov kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Tsitsos probeert de bal met de borst te controleren. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal zonder na te denken. Tuccio rent richting de bal. Tuccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Dragon Ball 2:3

79e minuut.
Šaraba speelt de bal door. Matveev rent richting de bal. Matveev passt de bal met de wreef. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Kuroś bokst de bal weg.

82e minuut.
Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev passt de bal zonder na te denken. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Dragon Ball 2:4

83e minuut.
Matiku komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Matiku passt de bal zonder na te denken. Lebeau is nu in balbezit. Tuccio verovert de bal door een tackle van achteren. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Kuroś maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 51%, Dragon Ball 49%.
FV Wiking - Dragon Ball 2:4