Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 67726
Anioły Zemsty Paka Jabłoniaka
Środek Tactiek nowa 532
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
74.9 gemiddelde waardering 65.8
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


6e minuut.
Bělohoubek passt de bal met de wreef. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue probeert naar een medespeler te passen. Rizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Zembowski rent richting de bal. Hue begaat een overtreding. Zembowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Płosczuk met een snel genomen vrije trap. Staczanowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rizzi rent richting de bal. Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzi onderschept slim de pass. Rizzi schiet op doel. Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Paka Jabłoniaka 1:0

39e minuut.
Staczanowski rent richting de bal. Antonescu rent richting de bal. Antonescu passt de bal zonder na te denken. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç schiet op doel. Thompson bokst de bal weg.

41e minuut.
Płosczuk probeert naar een medespeler te passen. Orvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Orvik geeft een hoge lob. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Doniselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hue rent richting de bal. Hue geeft een lange en hoge pass. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Paka Jabłoniaka 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 38%, Paka Jabłoniaka 62%.
Anioły Zemsty - Paka Jabłoniaka 2:0

64e minuut.
Inworp. Gladysz komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Antonescu rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Płosczuk geeft een hoge lob. Çatkıç maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Paka Jabłoniaka 2:1

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Staczanowski stond buitenspel. Augustinavičius komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacquet met de inworp. Gladysz rent richting de bal. Gladysz geeft de bal voor. Rizzi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Hue rent richting de bal. Hue passt de bal met de wreef. Rizzi is nu in balbezit. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 40%, Paka Jabłoniaka 60%.
Anioły Zemsty - Paka Jabłoniaka 2:1