Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka Anioły Zemsty
moja 532 Tactiek MID+WING
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.6 gemiddelde waardering 74.9
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen brilliant


13e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Amin rent richting de bal. Charlet onderschept slim de pass. Charlet geeft een hoge lob. Staczanowski springt en kopt de bal. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Falin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Sumarjono bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bellos zijn tegenspeler op de grond. Sumarjono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumarjono zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Staczanowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet met een sublieme pass. Sumarjono speelt de bal door. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski schiet op doel. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Bělohoubek met de inworp. Felczyk rent richting de bal. Felczyk geeft een hoge lob. Rizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzi draait met de bal, schiet en ... Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono passt de bal zonder na te denken. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski schiet op doel. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Anioły Zemsty 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 40%, Anioły Zemsty 60%.
Paka Jabłoniaka - Anioły Zemsty 1:0

53e minuut.
Çatkıç onderschept slim de pass. Çatkıç probeert naar een medespeler te passen. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Anioły Zemsty 2:0

61e minuut.
Mureşanu met een sublieme pass. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet passt de bal in één keer door. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski schiet op doel. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Falin geeft een lange en hoge pass. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radziwiłł zijn tegenspeler op de grond. Radziwiłł krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Staczanowski kopt de bal weg. Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono geeft de bal voor. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Augustinavičius komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Felczyk kopt de bal weg. Bělohoubek is nu in balbezit. Bělohoubek geeft een hoge lob. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Anioły Zemsty 2:1

75e minuut.
Antonescu komt het veld opgelopen. Karbowiak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Hue is nu in balbezit. Hue passt de bal in één keer door. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Hue is nu in balbezit. Hue geeft een lange en hoge pass. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. Doniselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 46%, Anioły Zemsty 54%.
Paka Jabłoniaka - Anioły Zemsty 2:1