Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power FKS STAL MIELEC**
TMT4231a Tactiek biała skóra auuu
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
16 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
15 Buitenspel 1
73.9 gemiddelde waardering 66
incredible Schieten formidable
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Ivančo is nu in balbezit. Ivančo passt de bal zonder na te denken. Tywonek speelt de bal door. Atabaque is nu in balbezit. Atabaque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeans kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FKS STAL MIELEC** 0:1

5e minuut.
Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Kerkelä de bal. Kerkelä geeft een hoge lob. Trung Phương springt en kopt de bal. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Klungelig pakt Aguzzi de bal. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini geeft een lange en hoge pass. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Unidos bokst de bal weg.

15e minuut.
Guligauskas probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Inworp. Kerkelä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszałkowski geeft de bal voor. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - FKS STAL MIELEC** 1:1

28e minuut.
Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Scholliers geeft een hoge lob. Amicarelli rent richting de bal. Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Atabaque haalt uit met een fantastische trap. Unidos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

30e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä geeft een hoge lob. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski passt de bal zonder na te denken. Kerkelä rent richting de bal. Kerkelä geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä geeft een hoge lob. Trung Phương maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 49%, FKS STAL MIELEC** 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
White power - FKS STAL MIELEC** 1:1

49e minuut.
Šindler rent richting de bal. Šindler geeft een lange en hoge pass. Mętel rent richting de bal. Mętel geeft een hoge lob. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Atabaque verovert de bal door een tackle van achteren. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi geeft een lange en hoge pass. Banini rent richting de bal. Banini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä geeft een lange en hoge pass. Koszałkowski kopt de bal weg. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Koszałkowski speelt de bal door. Kerkelä is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aguzzi. Aguzzi krijgt een gele kaart. Kerkelä wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kerkelä kan niet meer verder spelen. Vargas Lleras komt het veld opgelopen. Vargas Lleras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trung Phương springt en kopt de bal. Montejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FKS STAL MIELEC** 2:1

74e minuut.
Guligauskas geeft een lange en hoge pass. Vargas Lleras is nu in balbezit. Vargas Lleras geeft de bal voor. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vargas Lleras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Koszałkowski de bal. Koszałkowski met een sublieme pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Šindler rent richting de bal. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski passt de bal in één keer door. Vargas Lleras is nu in balbezit. Vargas Lleras geeft de bal voor. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - FKS STAL MIELEC** 3:1

90e minuut.
Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi passt de bal zonder na te denken. Banini speelt de bal door. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 53%, FKS STAL MIELEC** 47%.
White power - FKS STAL MIELEC** 3:1