Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:39
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 30419
Japanese Futbol Dzialki Lesne
bezpieka Tactiek kri2
49% Balbezit 51%
99% Spel op eigen helft 1%
0 Doelpogingen 80
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28 gemiddelde waardering 61.6
poor Schieten outstanding
poor Passen incredible
weak Verdedigen brilliant


1e minuut.
Oprescu trapt de bal weg. Mierzwa kopt de bal weg. Daar is Azalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:1

2e minuut.
Blythe speelt de bal door. Inworp. Surma met de inworp. Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:2

5e minuut.
Martín Alexandre heeft problemen om de bal te vangen. Martín Alexandre met een sublieme pass. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabat schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oprescu trapt de bal weg. Mierzwa met een sublieme pass. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:3

7e minuut.
Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa met een sublieme pass. Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:4

7e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Surma kopt de bal weg. Daar is Azalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:5

8e minuut.
Blythe met een sublieme pass. Oprescu is nu in balbezit. Oprescu geeft een hoge lob. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa draait met de bal, schiet en ... Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Martín Alexandre neemt de hoekschop. Oprescu speelt de bal door. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mierzwa geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:6

12e minuut.
Surma met een snelle inworp. Mierzwa met een sublieme pass. Martín Alexandre met een sublieme pass. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:7

13e minuut.
Mierzwa speelt de bal door. Oprescu met een sublieme pass. Surma kopt de bal weg. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Oprescu met een harde bal richting middenveld. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:8

16e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. Jachymczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ... Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:9

17e minuut.
Oprescu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Alexandre met een snelle inworp. Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:10

18e minuut.
Oprescu speelt de bal door. Surma speelt de bal door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:11

20e minuut.
Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:12

21e minuut.
Klungelig pakt Mierzwa de bal. Mierzwa passt de bal in één keer door. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:13

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mierzwa met een sublieme pass. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:14

22e minuut.
Oprescu geeft een lange en hoge pass. Martín Alexandre kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oprescu met een harde bal richting middenveld. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:15

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oprescu trapt de bal weg van het doel. Mierzwa kopt de bal weg. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Laden heeft problemen om de bal te vangen. Szabat is nu in balbezit. Szabat passt de bal met de wreef. Azalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:16

27e minuut.
Garros geeft een lange en hoge pass. Martín Alexandre kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:17

28e minuut.
Stephen geeft een lange en hoge pass. Szabat kopt de bal weg. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Azalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Azalmaz speelt de bal door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:18

30e minuut.
Oprescu trapt de bal weg van het doel. Surma speelt de bal door. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:19

32e minuut.
Stephen is nu in balbezit. Stephen geeft de bal voor. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:20

33e minuut.
Hilă heeft problemen om de bal te vangen. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz geeft de bal voor. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:21

35e minuut.
Daar is Mierzwa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surma rent richting de bal. Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... Paal! Martín Alexandre geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:22

38e minuut.
Klungelig pakt Jachymczyk de bal. Jachymczyk probeert naar een medespeler te passen. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:23

39e minuut.
Surma rent richting de bal. Surma passt de bal in één keer door. Azalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa met een sublieme pass. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:24

42e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa met een sublieme pass. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz draait met de bal, schiet en ... Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Oprescu met een harde bal richting middenveld. Surma kopt de bal weg. Klungelig pakt Azalmaz de bal. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:25

45e minuut.
Oprescu trapt de bal weg van het doel. Surma kopt de bal weg. Azalmaz rent richting de bal. Daar is Azalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 99%, Dzialki Lesne 1%.
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:26

46e minuut.
Azalmaz probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Blythe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Surma met een snel genomen vrije trap. Mierzwa met een sublieme pass. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz schiet op doel. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:27

47e minuut.
Blythe probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mierzwa de bal. Mierzwa passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:28

50e minuut.
Hilă rent richting de bal. Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma passt de bal in één keer door. Szabat heeft problemen om de bal te vangen. Szabat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:29

51e minuut.
Blythe probeert naar een medespeler te passen. Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro geeft de bal voor. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:30

53e minuut.
Surma speelt de bal door. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre geeft de bal voor. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:31

54e minuut.
Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre passt de bal zonder na te denken. Azalmaz geeft een hoge lob. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ðalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Azalmaz geeft een hoge lob. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:32

57e minuut.
Surma met een snelle inworp. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa speelt de bal door. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:33

58e minuut.
Stephen probeert naar een medespeler te passen. Ðalović is nu in balbezit. Surma onderschept slim de pass. Surma geeft de bal voor. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:34

59e minuut.
Surma met een snelle inworp. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz passt de bal zonder na te denken. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:35

61e minuut.
Surma met de inworp. Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:36

62e minuut.
Jachymczyk kopt de bal weg. Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal in één keer door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Oprescu met een harde bal richting middenveld. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:37

64e minuut.
Gourounias is nu in balbezit. Gourounias geeft een hoge lob. Szabat kopt de bal weg. Martín Alexandre geeft de bal voor. Azalmaz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:38

66e minuut.
Azalmaz probeert de bal met de borst te controleren. Stephen is nu in balbezit. Azalmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Azalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:39

67e minuut.
Oprescu heeft problemen om de bal te vangen. Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Martín Alexandre kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:40

70e minuut.
Bəşiroğlu kopt de bal weg. Azalmaz speelt de bal door. Klungelig pakt Szabat de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:41

72e minuut.
Blythe heeft problemen om de bal te vangen. Mierzwa met een sublieme pass. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:42

74e minuut.
Surma passt de bal met de wreef. Azalmaz heeft problemen om de bal te vangen. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:43

75e minuut.
Surma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mierzwa met een sublieme pass. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:44

76e minuut.
Szabat kopt de bal weg. Daar is Martín Alexandre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal met de wreef. Azalmaz rent richting de bal. Azalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:45

79e minuut.
Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa passt de bal met de wreef. Daar is Azalmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Surma passt de bal met de wreef. Szabat heeft problemen om de bal te vangen. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Surma kopt de bal weg. Klungelig pakt Azalmaz de bal. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:46

84e minuut.
Martín Alexandre met een sublieme pass. Szabat met een sublieme pass. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:47

85e minuut.
Doeltrap. Oprescu trapt de bal weg van het doel. Mierzwa kopt de bal weg. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Azalmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oprescu trapt de bal weg. Mierzwa speelt de bal door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:48

87e minuut.
Garros bereikt de bal nog maar net als eerste. Garros geeft een lange en hoge pass. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:49

89e minuut.
Oprescu met een sublieme pass. Surma kopt de bal weg. Azalmaz is nu in balbezit. Azalmaz schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:50

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 99%, Dzialki Lesne 1%.
Japanese Futbol - Dzialki Lesne 0:50