Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Nu Viagros
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 25646
Dzialki Lesne Japanese Futbol
kri2 Tactiek bezpieka
46% Balbezit 54%
3% Spel op eigen helft 97%
92 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
70.9 gemiddelde waardering 29.9
incredible Schieten poor
brilliant Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Mierzwa kopt de bal weg. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 1:0

3e minuut.
Fiut met een sublieme pass. Hermon speelt de bal door. Inworp. Szabat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyluk speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mierzwa neemt de hoekschop. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Donyushkin met een sublieme pass. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Klungelig pakt Żyluk de bal. Żyluk speelt de bal door. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 2:0

5e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa passt de bal in één keer door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 3:0

7e minuut.
Szabat verovert de bal door een tackle van achteren. Szabat probeert naar een medespeler te passen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 4:0

8e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Mierzwa verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzwa passt de bal met de wreef. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 5:0

10e minuut.
Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft de bal voor. Szabat controleert de bal met de borst. Szabat draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 6:0

11e minuut.
Fiut probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyluk speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martín Alexandre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mirea springt en kopt de bal. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 7:0

13e minuut.
Inworp. Kuśmierzak met de inworp. Żyluk met een sublieme pass. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 8:0

15e minuut.
Martín Alexandre speelt de bal door. Szabat rent richting de bal. Szabat heeft problemen om de bal te vangen. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 9:0

16e minuut.
Mierzwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 10:0

17e minuut.
Inworp. Mierzwa met een snelle inworp. Szabat speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 11:0

18e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft de bal voor. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat probeert de bal met de borst te controleren. Szabat draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 12:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 13:0

20e minuut.
Cabarrocas passt de bal zonder na te denken. Inworp. Mierzwa met een snelle inworp. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 14:0

21e minuut.
Inworp. Martín Alexandre met de inworp. Daar is Mirea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 15:0

23e minuut.
Fiut is nu in balbezit. Żyluk onderschept slim de pass. Żyluk speelt de bal door. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 16:0

24e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Żyluk kopt de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 17:0

26e minuut.
Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Mierzwa kopt de bal weg. Szabat probeert de bal met de borst te controleren. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 18:0

27e minuut.
Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Szabat probeert naar een medespeler te passen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 19:0

29e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Trzmielewski geeft een hoge lob. Fiut kopt de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin trapt de bal weg. Żyluk kopt de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 20:0

31e minuut.
Mierzwa met een snelle inworp. Żyluk met een sublieme pass. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mirea de bal onder controle te krijgen. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 21:0

32e minuut.
Hermon rent richting de bal. Hermon geeft de bal voor. Mirea kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 22:0

34e minuut.
Mierzwa met de inworp. Żyluk rent richting de bal. Żyluk speelt de bal door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Martín Alexandre neemt de hoekschop. Mirea krijgt zijn hoofd ertegen. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 23:0

35e minuut.
Cacciavillani geeft een hoge lob. Kuśmierzak kopt de bal weg. Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Żyluk kopt de bal weg. Szabat speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 24:0

38e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft een lange en hoge pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Donyushkin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 25:0

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Żyluk kopt de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mirea is nu in balbezit. Mirea met een sublieme pass. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 26:0

45e minuut.
Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa passt de bal in één keer door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 4%, Japanese Futbol 96%.
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 27:0

46e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 28:0

48e minuut.
Mierzwa is nu in balbezit. Szabat speelt de bal door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 29:0

49e minuut.
Mierzwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Szabat de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 30:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwa met een snelle inworp. Klungelig pakt Szabat de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 31:0

51e minuut.
Cabarrocas rent richting de bal. Cabarrocas passt de bal met de wreef. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mierzwa zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 32:0

53e minuut.
Cabarrocas speelt de bal door. Klungelig pakt Trzmielewski de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwa met de inworp. Żyluk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Martín Alexandre kopt de bal weg. Mirea probeert de bal met de borst te controleren. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 33:0

56e minuut.
Mirea draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 34:0

58e minuut.
Żyluk verovert de bal door een tackle van achteren. Żyluk speelt de bal door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 35:0

58e minuut.
Oprescu is nu in balbezit. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyluk met een sublieme pass. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 36:0

61e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Żyluk kopt de bal weg. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 37:0

63e minuut.
Ðalović geeft een hoge lob. Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 38:0

64e minuut.
Szabat rent richting de bal. Szabat met een sublieme pass. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 39:0

66e minuut.
Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyluk passt de bal zonder na te denken. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 40:0

67e minuut.
Trzmielewski geeft een hoge lob. Żyluk rent richting de bal. Mierzwa speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 41:0

68e minuut.
Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Żyluk speelt de bal door. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 42:0

70e minuut.
Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 43:0

71e minuut.
Szabat onderschept slim de pass. Szabat speelt de bal door. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 44:0

72e minuut.
Daar is Donyushkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donyushkin met een sublieme pass. Żyluk kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 45:0

74e minuut.
Kuśmierzak speelt de bal door. Szabat is nu in balbezit. Klungelig pakt Szabat de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 46:0

77e minuut.
Kubas kopt de bal weg. Mierzwa speelt de bal door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 47:0

78e minuut.
Cabarrocas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mierzwa met een snelle inworp. Żyluk rent richting de bal. Żyluk haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 48:0

79e minuut.
Inworp. Mierzwa met de inworp. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 49:0

81e minuut.
Żyluk controleert de bal met de borst. Żyluk probeert naar een medespeler te passen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Mirea schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 50:0

83e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak passt de bal in één keer door. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 51:0

84e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Mierzwa met een sublieme pass. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Żyluk kopt de bal weg. Mirea is nu in balbezit. Mirea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Donyushkin trapt de bal weg. Żyluk probeert de bal met de borst te controleren. Żyluk haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin bokst de bal weg. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 52:0

87e minuut.
Szabat probeert naar een medespeler te passen. Martín Alexandre probeert naar een medespeler te passen. Mirea rent richting de bal. Mirea schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Żyluk kopt de bal weg. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Żyluk kopt de bal weg. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 53:0

90e minuut.
Szabat onderschept slim de pass. Szabat met een sublieme pass. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 54:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 2%, Japanese Futbol 98%.
Dzialki Lesne - Japanese Futbol 54:0