Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-07 22:39
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: FV Wiking Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 30576
FV Wiking arka@gdynia
ot 1 Tactiek 532wingL
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 31
6 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 74.7
very good Schieten incredible
very good Passen outstanding
very good Verdedigen incredible


2e minuut.
Johns verovert de bal door een tackle van achteren. Johns met een sublieme pass. Sułowski speelt de bal door. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Sędek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădean met een snelle inworp. Czułada bereikt de bal nog maar net als eerste. Czułada geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Czułada met een snelle inworp. Klungelig pakt Grădean de bal. Grădean geeft de bal voor. Yavorov maakt een snoekduik en kopt de bal. Duțulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:0

8e minuut.
Neros geeft de bal voor. Brzeżański rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Randa ... Strafschop! Randa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Brzeżański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bircan legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bors kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bircan is nu in balbezit. Bircan schiet op doel. Bors probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FV Wiking - arka@gdynia 1:1

16e minuut.
Narkus probeert naar een medespeler te passen. Pomorski met een sublieme pass. Neros speelt de bal door. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Neros heeft problemen om de bal te vangen. Neros passt de bal in één keer door. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... Bors werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:2

31e minuut.
Ciskowski passt de bal met de wreef. Daar is Manjón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een hoge lob. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:3

32e minuut.
Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi passt de bal met de wreef. Manjón heeft problemen om de bal te vangen. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Bors probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pomorski neemt de hoekschop. Bircan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:4

34e minuut.
Pomorski rent richting de bal. Pomorski speelt de bal door. Brzeżański geeft een hoge lob. Bircan springt en kopt de bal. Bors werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pomorski passt de bal in één keer door. Ciskowski is nu in balbezit. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:5

42e minuut.
Pomorski passt de bal met de wreef. Bircan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Börekçi. Börekçi krijgt een gele kaart. Bircan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Neros wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Grădean probeert de bal met de borst te controleren. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... Bors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 60%, arka@gdynia 40%.
FV Wiking - arka@gdynia 1:6

49e minuut.
Neros rent richting de bal. Neros passt de bal zonder na te denken. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański schiet op doel. Bors maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:7

51e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Sułowski passt de bal met de wreef. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:8

51e minuut.
Yavorov probeert naar een medespeler te passen. Díaz Galán rent richting de bal. Bircan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sułowski de bal. Sułowski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:9

53e minuut.
Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan kopt de bal weg. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:10

55e minuut.
Johns probeert naar een medespeler te passen. Bircan is nu in balbezit. Bircan passt de bal in één keer door. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Yavorov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kwilecki komt het veld opgelopen. Narkus neemt vlug de vrije trap. Bircan rent richting de bal. Bircan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:11

67e minuut.
Pomorski passt de bal in één keer door. Bircan is nu in balbezit. Ciskowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bircan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sułowski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Börekçi passt de bal met de wreef. Czułada rent richting de bal. Czułada geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Yavorov de bal. Yavorov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapeć komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Duțulescu met een sublieme pass. Bircan is nu in balbezit. Grădean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grădean krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Ciskowski onderschept slim de pass. Kwilecki rent richting de bal. Ciskowski maakt een afschuwelijke overtreding. Ciskowski krijgt een gele kaart. Kwilecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwilecki wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:12

82e minuut.
Pomorski kopt de bal weg. Sułowski geeft de bal voor. Neros kopt de bal weg. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Pomorski rent richting de bal. Pomorski speelt de bal door. Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft de bal voor. Kwilecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:13

90e minuut.
Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - arka@gdynia 1:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 73%, arka@gdynia 27%.
FV Wiking - arka@gdynia 1:14