Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 69843
arka@gdynia FV Wiking
523lo Tactiek ot 1
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
77.6 gemiddelde waardering 71.2
brilliant Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


4e minuut.
Börekçi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Börekçi zal de hoekschop nemen. Lefter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - FV Wiking 0:1

8e minuut.
Dediu passt de bal met de wreef. Kwilecki rent richting de bal. Brzeżański is nu in balbezit. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kwilecki is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dediu zal de hoekschop nemen. Bircan kopt de bal weg. Kwilecki controleert de bal met de borst. Kwilecki schiet op doel. Kuroś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Dediu neemt de hoekschop. Bircan kopt de bal weg. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański geeft een lange en hoge pass. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen. Kuroś kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Hurduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurduc geeft een hoge lob. Kwilecki kopt de bal weg. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański schiet op doel. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsitsos heeft problemen om de bal te vangen. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciskowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bircan raakt geblesseerd tijdens het duel. Bircan neemt de penalty, wat een uithaal! Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean met een sublieme pass. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi geeft een lange en hoge pass. Yavorov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Grădean rent richting de bal. Sędek onderschept slim de pass. Sędek passt de bal zonder na te denken. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neros geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kwilecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arka@gdynia - FV Wiking 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 47%, FV Wiking 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arka@gdynia - FV Wiking 1:1

47e minuut.
Daar is Bircan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan begaat een overtreding. Bircan krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Grădean speelt de bal door. Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft een hoge lob. Yavorov maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Brzeżański rent richting de bal. Bircan is nu in balbezit. Bircan passt de bal met de wreef. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kuroś bokst de bal weg.

58e minuut.
Petrea met een snelle inworp. Dediu speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Kuroś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - FV Wiking 2:1

67e minuut.
Suchan rent richting de bal. Suchan passt de bal met de wreef. Neros probeert naar een medespeler te passen. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Kuroś bokst de bal weg.

68e minuut.
Motta is nu in balbezit. Dediu verovert de bal door een tackle van achteren. Dediu geeft een hoge lob. Bircan is nu in balbezit. Bircan draait met de bal, schiet en ... Kuroś probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Dediu met de inworp. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan geeft een lange en hoge pass. Kwilecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Börekçi is nu in balbezit. Börekçi geeft een hoge lob. Lefter rent richting de bal. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Johns probeert naar een medespeler te passen. Neros is nu in balbezit. Neros probeert naar een medespeler te passen. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Narkus rent richting de bal. Lefter begaat een overtreding. Narkus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suchan met een snel genomen vrije trap. Brzeżański kopt de bal weg. Bircan is nu in balbezit. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Petrea onderschept slim de pass. Brzeżański probeert naar een medespeler te passen. Bircan is nu in balbezit. Bircan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - FV Wiking 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 43%, FV Wiking 57%.
arka@gdynia - FV Wiking 3:1