Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 46736
Anioły Zemsty FKS STAL MIELEC**
MID+WING Tactiek biała skóra auuu
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
76.3 gemiddelde waardering 67.1
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
magical Verdedigen formidable


35e minuut.
Aguzzi met een sublieme pass. Tywonek is nu in balbezit. Tywonek passt de bal in één keer door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzi rent richting de bal. Mętel onderschept slim de pass. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov schiet op doel. Montejo bokst de bal weg.

41e minuut.
Mureşanu passt de bal met de wreef. Bělohoubek probeert naar een medespeler te passen. Hue bereikt de bal nog maar net als eerste. Hue geeft een lange en hoge pass. Rizzi springt en kopt de bal. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 53%, FKS STAL MIELEC** 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anioły Zemsty - FKS STAL MIELEC** 0:0

51e minuut.
Mętel verovert de bal door een tackle van achteren. Mętel geeft een hoge lob. Jolay kan de bal niet met de borst controleren. Felczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Felczyk haalt uit met een fantastische trap. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Bělohoubek geeft de bal voor. Klungelig pakt Bosek de bal. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - FKS STAL MIELEC** 1:0

72e minuut.
Mureşanu passt de bal in één keer door. Bělohoubek speelt de bal door. Scholliers rent richting de bal. Rizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Falin passt de bal zonder na te denken. Bellos speelt de bal door. Felczyk is nu in balbezit. Felczyk geeft een hoge lob. Obreshkov maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orvik. Hoàng Huy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tywonek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguzzi geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy maakt een snoekduik en kopt de bal. Thompson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Anioły Zemsty - FKS STAL MIELEC** 1:1

83e minuut.
Hue met een sublieme pass. Bělohoubek rent richting de bal. Bělohoubek passt de bal in één keer door. Felczyk rent richting de bal. Felczyk geeft een hoge lob. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Daar is Rizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers is nu in balbezit. Rizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Rizzi draait met de bal, schiet en ... Montejo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - FKS STAL MIELEC** 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 49%, FKS STAL MIELEC** 51%.
Anioły Zemsty - FKS STAL MIELEC** 2:1