Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka White power
moja 532 P skrz Tactiek TMT4231a
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
68.2 gemiddelde waardering 73.1
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


10e minuut.
Radziwiłł onderschept slim de pass. Sumarjono met een sublieme pass. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Unidos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - White power 1:0

12e minuut.
Koszałkowski controleert de bal met de borst. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Nemere met een sublieme pass. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Sumarjono passt de bal met de wreef. Antonescu heeft problemen om de bal te vangen. Antonescu speelt de bal door. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sumarjono is nu in balbezit. Koszałkowski onderschept slim de pass. Koszałkowski met een sublieme pass. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tishurova kopt de bal weg. Trung Phương is nu in balbezit. Radziwiłł legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trung Phương is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tishurova legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paka Jabłoniaka - White power 1:1

25e minuut.
Frare is nu in balbezit. Frare probeert naar een medespeler te passen. Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras geeft een lange en hoge pass. Tishurova krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Płosczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Płosczuk passt de bal met de wreef. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Koszałkowski geeft een lange en hoge pass. Tishurova is nu in balbezit. Canales begaat een overtreding. Canales krijgt een gele kaart. Tishurova raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciubotariu met een snel genomen vrije trap. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - White power 1:2

41e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Koszałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Koszałkowski speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Doniselli bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met de inworp. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Unidos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paka Jabłoniaka - White power 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 46%, White power 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Paka Jabłoniaka - White power 2:2

52e minuut.
Radziwiłł onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vargas Lleras neemt de hoekschop. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen. Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - White power 2:3

55e minuut.
Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Koszałkowski is nu in balbezit. Płosczuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Płosczuk krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Koszałkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciubotariu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tishurova kopt de bal weg. Canales kan de bal niet met de borst controleren. Tishurova onderschept slim de pass. Tishurova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Antonescu passt de bal met de wreef. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski geeft een lange en hoge pass. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Paka Jabłoniaka - White power 3:3

64e minuut.
Sumarjono speelt de bal door. Płosczuk speelt de bal door. Antonescu met een sublieme pass. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Zembowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hawryszczak komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nemere rent richting de bal. Nemere met een sublieme pass. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Doniselli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - White power 3:4

81e minuut.
Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Šindler met een sublieme pass. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak schiet op doel. Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zembowski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zembowski met een snelle inworp. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 48%, White power 52%.
Paka Jabłoniaka - White power 3:4