Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 55497
arka@gdynia Paka Jabłoniaka
532wingP Tactiek moja 532 P skrz
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
75.3 gemiddelde waardering 67.2
outstanding Schieten formidable
incredible Passen excellent
incredible Verdedigen incredible


3e minuut.
Porcel is nu in balbezit. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański geeft een hoge lob. Kwilecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 1:0

9e minuut.
Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki is nu in balbezit. Brzeżański rent richting de bal. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal zonder na te denken. Neros is nu in balbezit. Neros geeft de bal voor. Brzeżański maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sumarjono passt de bal zonder na te denken. Antonescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johns. Johns krijgt een gele kaart. Antonescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sumarjono met een snel genomen vrije trap. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Duțulescu bokst de bal weg.

12e minuut.
Antonescu passt de bal in één keer door. Daar is Sumarjono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarjono speelt de bal door. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dediu met een sublieme pass. Duțulescu controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Staczanowski kopt de bal weg. Sędek heeft problemen om de bal te vangen. Çatkıç verovert de bal door een tackle van achteren. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Duțulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 1:1

15e minuut.
Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç onderschept slim de pass. Çatkıç probeert naar een medespeler te passen. Staczanowski heeft problemen om de bal te vangen. Staczanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kwilecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Radziwiłł de bal. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski geeft een hoge lob. Kwilecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 2:1

37e minuut.
Antonescu met de inworp. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski speelt de bal door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel. Duțulescu bokst de bal weg.

39e minuut.
Sędek speelt de bal door. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Élő. Élő krijgt een gele kaart. Brzeżański raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Neros neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 3:1

42e minuut.
Johns met de inworp. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański schiet op doel. Doniselli bokst de bal weg. Starzewski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Neros neemt de hoekschop. Kwilecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 41%, Paka Jabłoniaka 59%.
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 4:1

46e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Brzeżański rent richting de bal. Lampuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzeżański is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kwilecki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Neros passt de bal zonder na te denken. Pomorski heeft problemen om de bal te vangen. Pomorski passt de bal met de wreef. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarjono tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwilecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Sułowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kwilecki rent richting de bal. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Płosczuk controleert de bal met de borst. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Élő probeert naar een medespeler te passen. Kwilecki rent richting de bal. Élő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Élő krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

59e minuut.
Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski passt de bal in één keer door. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. Doniselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 5:1

61e minuut.
Sułowski met een sublieme pass. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski passt de bal zonder na te denken. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal in één keer door. Pomorski rent richting de bal. Pomorski haalt uit met een fantastische trap. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Inworp. Zembowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Staczanowski heeft problemen om de bal te vangen. Sułowski geeft een lange en hoge pass. Brzeżański kopt de bal weg. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapeć komt het veld opgelopen. Hawryszczak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Kwilecki heeft problemen om de bal te vangen. Porcel rent richting de bal. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki schiet op doel. Doniselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 6:1

79e minuut.
Pomorski heeft problemen om de bal te vangen. Pomorski speelt de bal door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki geeft de bal voor. Brzeżański krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Sułowski met een sublieme pass. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 34%, Paka Jabłoniaka 66%.
arka@gdynia - Paka Jabłoniaka 7:1