Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka arka@gdynia
nowa 532 Tactiek 532wingL
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
67.7 gemiddelde waardering 76.9
formidabel Schieten wonderbaarlijk
formidabel Passen uitmuntend
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


22e minuut.
Neros is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański geeft de bal voor. Doniselli bokst de bal weg.

24e minuut.
Pomorski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Radziwiłł. Pomorski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sułowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bircan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - arka@gdynia 0:1

25e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Neros rent richting de bal. Neros passt de bal in één keer door. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan schiet op doel. Doniselli bokst de bal weg.

28e minuut.
Pomorski kopt de bal weg. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Radziwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeżański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Çatkıç passt de bal in één keer door. Sumarjono rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sułowski. Sułowski krijgt een gele kaart. Sumarjono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Płosczuk met een snel genomen vrije trap. Çatkıç maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski met een sublieme pass. Brzeżański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - arka@gdynia 0:2

44e minuut.
Charlet passt de bal met de wreef. Dediu verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono geeft de bal voor. Staczanowski springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 55%, arka@gdynia 45%.
Paka Jabłoniaka - arka@gdynia 0:2

54e minuut.
Brzeżański onderschept slim de pass. Brzeżański geeft een hoge lob. Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan schiet op doel. Doniselli bokst de bal weg.

60e minuut.
Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Élő tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Neros is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kwilecki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Płosczuk speelt de bal door. Dediu verovert de bal door een tackle van achteren. Pomorski speelt de bal door. Bircan rent richting de bal. Bircan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Sumarjono met een sublieme pass. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç passt de bal in één keer door. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski schiet op doel. Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Sumarjono passt de bal in één keer door. Płosczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk passt de bal met de wreef. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Duțulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Charlet speelt de bal door. Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono passt de bal in één keer door. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kwilecki controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Augustinavičius komt het veld opgelopen. Karbowiak komt het veld opgelopen. Antonescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - arka@gdynia 0:3

82e minuut.
Płosczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Augustinavičius rent richting de bal. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Doniselli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - arka@gdynia 0:4

83e minuut.
Sułowski met de inworp. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een hoge lob. Bircan rent richting de bal. Bircan schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - arka@gdynia 0:5

88e minuut.
Radziwiłł onderschept slim de pass. Pomorski rent richting de bal. Radziwiłł begaat een overtreding. Pomorski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pomorski kan niet meer verder spelen. Toczyski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 65%, arka@gdynia 35%.
Paka Jabłoniaka - arka@gdynia 0:5