Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Klepisko !
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 36656
Dragon Ball FKS STAL MIELEC**
TRONK 2 Tactiek biała skóra auuu
58% Balbezit 42%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
82.5 gemiddelde waardering 68.9
incredible Schieten excellent
incredible Passen excellent
magical Verdedigen formidable


2e minuut.
Matiku passt de bal met de wreef. Ríos rent richting de bal. Ríos passt de bal in één keer door. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - FKS STAL MIELEC** 1:0

4e minuut.
Matveev onderschept slim de pass. Matveev geeft een hoge lob. Ríos kopt de bal weg. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywonek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaicu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matveev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bosek krijgt een gele kaart. Ríos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuccio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Riveros passt de bal zonder na te denken. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywonek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tywonek krijgt een gele kaart. Matiku is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matiku zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Matiku passt de bal zonder na te denken. Khánh Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Giang geeft de bal voor. Ríos rent richting de bal. Ríos draait met de bal, schiet en ... Montejo bokst de bal weg.

39e minuut.
Riveros passt de bal in één keer door. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft de bal voor. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Šaraba kopt de bal weg. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een hoge lob. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 52%, FKS STAL MIELEC** 48%.
Dragon Ball - FKS STAL MIELEC** 1:0

58e minuut.
Bosek speelt de bal door. Anderson rent richting de bal. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Vlaicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu speelt de bal door. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ... Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev passt de bal zonder na te denken. Vlaicu geeft een hoge lob. Ríos springt en kopt de bal. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - FKS STAL MIELEC** 2:0

76e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev probeert naar een medespeler te passen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Scholliers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Marcotti speelt de bal door. Matveev rent richting de bal. Matveev met een sublieme pass. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal in één keer door. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft de bal voor. Ríos krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 52%, FKS STAL MIELEC** 48%.
Dragon Ball - FKS STAL MIELEC** 2:0