Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** Dragon Ball
biała skóra auuu Tactiek KOMURCZA
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
67.2 gemiddelde waardering 80.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen incredible
formidable Verdedigen brilliant


9e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Dragon Ball 0:1

10e minuut.
Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy passt de bal zonder na te denken. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Andideri rent richting de bal. Andideri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jolay speelt de bal door. Mętel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio onderschept slim de pass. Tuccio heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Andideri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anderson de bal. Anderson speelt de bal door. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio rent richting de bal. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Dragon Ball 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 52%, Dragon Ball 48%.
FKS STAL MIELEC** - Dragon Ball 0:2

53e minuut.
Scholliers probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcotti. Anderson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Anderson met een snel genomen vrije trap. Aguzzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Mętel rent richting de bal. Tuccio onderschept slim de pass. Tuccio passt de bal zonder na te denken. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf schiet op doel. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Marcotti met een sublieme pass. Šaraba met een sublieme pass. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Dragon Ball 0:3

69e minuut.
Bosek kopt de bal weg. Jolay heeft problemen om de bal te vangen. Jolay geeft een lange en hoge pass. Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi geeft de bal voor. Decarolis bokst de bal weg.

73e minuut.
Tywonek passt de bal in één keer door. Dương Khánh speelt de bal door. Andideri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf haalt uit met een fantastische trap. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh begaat een overtreding. Aguzzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Runjić komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Šaraba is nu in balbezit. Šaraba passt de bal zonder na te denken. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Dragon Ball 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 47%, Dragon Ball 53%.
FKS STAL MIELEC** - Dragon Ball 0:4