Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 22059
Skorpion Gdańsk Japanese Futbol
Scorpio Tactiek bezpieka
52% Balbezit 48%
3% Spel op eigen helft 97%
66 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 27.3
solid Schieten poor
very good Passen weak
average Verdedigen average


1e minuut.
Forgač verovert de bal door een tackle van achteren. Forgač passt de bal zonder na te denken. Forycki is nu in balbezit. Forycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 1:0

4e minuut.
Lekov passt de bal zonder na te denken. Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Principi is nu in balbezit. Principi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kożukar met een sublieme pass. Principi is nu in balbezit. Principi met een sublieme pass. Forgač rent richting de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 2:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blythe met een snelle inworp. Principi rent richting de bal. Principi schiet op doel. Oprescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 3:0

9e minuut.
Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Niepiekło is nu in balbezit. Niepiekło passt de bal zonder na te denken. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ... Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Oprescu probeert naar een medespeler te passen. Kożukar kopt de bal weg. Forycki geeft de bal voor. Forgač is nu in balbezit. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 4:0

11e minuut.
Blythe probeert naar een medespeler te passen. Hermon rent richting de bal. Hermon geeft de bal voor. Principi heeft problemen om de bal te vangen. Principi schiet op doel. Oprescu bokst de bal weg. Klungelig pakt Forgač de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 5:0

13e minuut.
Forgač rent richting de bal. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač is nu in balbezit. Forgač schiet op doel. Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 6:0

15e minuut.
Klungelig pakt Principi de bal. Principi met een sublieme pass. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 7:0

16e minuut.
Klungelig pakt Paraschivu de bal. Inworp. Michalski met een snelle inworp. Forycki rent richting de bal. Forycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 8:0

17e minuut.
Michalski met de inworp. Kożukar speelt de bal door. Forgač rent richting de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 9:0

18e minuut.
Laden geeft een hoge lob. Forycki kopt de bal weg. Forgač probeert naar een medespeler te passen. Principi is nu in balbezit. Principi schiet op doel. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Michalski met de inworp. Forycki met een sublieme pass. Forgač is nu in balbezit. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 10:0

21e minuut.
Stephen passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michalski neemt de hoekschop. Forgač krijgt zijn hoofd ertegen. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 11:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalski met de inworp. Daar is Forycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożukar speelt de bal door. Forgač rent richting de bal. Paal! Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 12:0

22e minuut.
Daar is Forycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forycki passt de bal in één keer door. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač schiet op doel. Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 13:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalski met de inworp. Forycki speelt de bal door. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 14:0

26e minuut.
Benjelloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Benjelloun probeert naar een medespeler te passen. Kożukar speelt de bal door. Principi is nu in balbezit. Principi haalt uit met een fantastische trap. Oprescu bokst de bal weg. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ... Paal! Principi is nu in balbezit. Principi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Madziar kopt de bal weg. Principi controleert de bal met de borst. Principi met een sublieme pass. Forgač is nu in balbezit. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 15:0

30e minuut.
Kożukar heeft problemen om de bal te vangen. Kożukar speelt de bal door. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač schiet op doel. Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 16:0

32e minuut.
Forycki met een sublieme pass. Principi rent richting de bal. Principi draait met de bal, schiet en ... Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Forgač probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 17:0

33e minuut.
Hermon rent richting de bal. Hermon geeft de bal voor. Forycki kopt de bal weg. Principi heeft problemen om de bal te vangen. Principi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oprescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi verovert de bal door een tackle van achteren. Principi passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 18:0

35e minuut.
Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Kożukar kan de bal niet met de borst controleren. Kożukar speelt de bal door. Daar is Principi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Principi schiet op doel. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 19:0

36e minuut.
Inworp. Michalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Forycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forycki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Principi de bal. Principi draait met de bal, schiet en ... Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 20:0

38e minuut.
Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalski passt de bal in één keer door. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi schiet op doel. Oprescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 21:0

39e minuut.
Blythe speelt de bal door. Gourounias rent richting de bal. Gourounias geeft een hoge lob. Principi is nu in balbezit. Principi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forgač rent richting de bal. Forgač haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kożukar is nu in balbezit. Kożukar speelt de bal door. Principi is nu in balbezit. Principi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Oprescu trapt de bal weg van het doel. Kożukar probeert de bal aan de voet te houden. Kożukar passt de bal zonder na te denken. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi draait met de bal, schiet en ... Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forgač heeft problemen om de bal te vangen. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 22:0

43e minuut.
Klungelig pakt Forgač de bal. Forgač met een sublieme pass. Principi rent richting de bal. Principi haalt uit met een fantastische trap. Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 3%, Japanese Futbol 97%.
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 23:0

46e minuut.
Krużycki komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Michalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kożukar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożukar met een sublieme pass. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forgač rent richting de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 24:0

47e minuut.
Blythe speelt de bal door. Inworp. Michalski met de inworp. Kożukar speelt de bal door. Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Niepiekło kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Forgač de bal onder controle te krijgen. Forgač passt de bal in één keer door. Principi rent richting de bal. Principi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Principi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Principi met een sublieme pass. Forgač is nu in balbezit. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 25:0

50e minuut.
Blythe met een sublieme pass. Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft een lange en hoge pass. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač schiet op doel. Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Forycki probeert naar een medespeler te passen. Oprescu met een sublieme pass. Benjelloun probeert de bal aan de voet te houden. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Lekov met een sublieme pass. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 26:0

55e minuut.
Laden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michalski met een snelle inworp. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 27:0

61e minuut.
Klungelig pakt Laden de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Michalski neemt de hoekschop. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 28:0

62e minuut.
Stephen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Michalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Principi controleert de bal met de borst. Principi geeft een lange en hoge pass. Oprescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Forycki speelt de bal door. Kożukar heeft problemen om de bal te vangen. Kożukar speelt de bal door. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 29:0

64e minuut.
Michalski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalski geeft een lange en hoge pass. Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi schiet op doel. Oprescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forgač heeft problemen om de bal te vangen. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 30:0

67e minuut.
Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Forgač rent richting de bal. Forgač haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Stephen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożukar speelt de bal door. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Forycki de bal. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Principi bereikt de bal nog maar net als eerste. Principi draait met de bal, schiet en ... Oprescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 31:0

71e minuut.
Trzmielewski geeft de bal voor. Lekov rent richting de bal. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Principi rent richting de bal. Principi haalt uit met een fantastische trap. Oprescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forgač is nu in balbezit. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 32:0

73e minuut.
Klungelig pakt Stephen de bal. Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Forgač moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Forgač schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Daar is Principi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oprescu speelt de bal door. Benjelloun kopt de bal weg. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Forycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 33:0

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Oprescu niet meer kan verder spelen. Rygielski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Stephen rent richting de bal. Michalski is nu in balbezit. Michalski probeert naar een medespeler te passen. Principi rent richting de bal. Principi haalt uit met een fantastische trap. Rygielski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michalski is nu in balbezit. Michalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 34:0

78e minuut.
Kożukar onderschept slim de pass. Kożukar speelt de bal door. Principi is nu in balbezit. Principi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rygielski trapt de bal weg van het doel. Kożukar kopt de bal weg. Principi is nu in balbezit. Principi haalt uit met een fantastische trap. Rygielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 35:0

83e minuut.
Benjelloun geeft de bal voor. Stephen is nu in balbezit. Principi rent richting de bal. Principi haalt uit met een fantastische trap. Rygielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rygielski probeert naar een medespeler te passen. Krużycki speelt de bal door. Principi is nu in balbezit. Principi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Principi is nu in balbezit. Principi haalt uit met een fantastische trap. Rygielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 36:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 3%, Japanese Futbol 97%.
Skorpion Gdańsk - Japanese Futbol 36:0