Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26502
Japanese Futbol Skorpion Gdańsk
bezpieka Tactiek Scorpio
44% Balbezit 56%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 88
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 48.9
poor Schieten excellent
poor Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Donyushkin rent richting de bal. Donyushkin geeft een hoge lob. Forgač kopt de bal weg. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:1

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kożukar met de inworp. Kutschinski speelt de bal door. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michalski is nu in balbezit. Michalski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:2

3e minuut.
Fiut probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kożukar neemt de hoekschop. Forgač springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Donyushkin met een sublieme pass. Kutschinski kopt de bal weg. Forgač is nu in balbezit. Forgač schiet op doel. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michalski rent richting de bal. Michalski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Forycki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:3

5e minuut.
Daar is Kutschinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutschinski speelt de bal door. Daar is Forgač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forgač schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:4

6e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Krużycki kopt de bal weg. Michalski heeft problemen om de bal te vangen. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Donyushkin de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kożukar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Donyushkin met een sublieme pass. Forycki rent richting de bal. Forycki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Forycki kopt de bal weg. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:5

10e minuut.
Kożukar met de inworp. Forycki is nu in balbezit. Forycki passt de bal met de wreef. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michalski rent richting de bal. Michalski schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Kutschinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutschinski met een sublieme pass. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:6

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Lekov de bal onder controle te krijgen. Kutschinski met een sublieme pass. Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:7

14e minuut.
Dell`Aia rent richting de bal. Dell`Aia speelt de bal door. Forgač met een sublieme pass. Michalski rent richting de bal. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:8

15e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft de bal voor. Michalski rent richting de bal. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Forycki met een sublieme pass. Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:9

19e minuut.
Daar is Forycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forycki speelt de bal door. Forgač heeft problemen om de bal te vangen. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:10

21e minuut.
Kożukar is nu in balbezit. Kożukar passt de bal in één keer door. Forgač rent richting de bal. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:11

24e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Kutschinski speelt de bal door. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fiut is nu in balbezit. Kutschinski verovert de bal door een tackle van achteren. Kutschinski met een sublieme pass. Michalski heeft problemen om de bal te vangen. Michalski schiet op doel. Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Forgač rent richting de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Klungelig pakt Trzmielewski de bal. Kożukar is nu in balbezit. Kożukar passt de bal met de wreef. Michalski is nu in balbezit. Michalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:12

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Forycki is nu in balbezit. Forycki draait met de bal, schiet en ... Michalski probeert de bal aan de voet te houden. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forycki is nu in balbezit. Forycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:13

29e minuut.
Kożukar met de inworp. Kutschinski is nu in balbezit. Kutschinski met een sublieme pass. Forgač rent richting de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg. Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. Forgač is nu in balbezit. Forgač probeert naar een medespeler te passen. Michalski is nu in balbezit. Michalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:14

30e minuut.
Kożukar met de inworp. Kutschinski met een sublieme pass. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:15

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kożukar met een snelle inworp. Kutschinski speelt de bal door. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Kutschinski probeert naar een medespeler te passen. Michalski rent richting de bal. Michalski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Michalski heeft problemen om de bal te vangen. Kutschinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutschinski speelt de bal door. Forgač rent richting de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Michalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Lekov kopt de bal weg. Forgač controleert de bal met de borst. Michalski is nu in balbezit. Michalski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:16

37e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Kutschinski kopt de bal weg. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:17

39e minuut.
Fiut kopt de bal weg. Forycki probeert de bal met de borst te controleren. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:18

41e minuut.
Ðalović geeft een hoge lob. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki speelt de bal door. Daar is Forgač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forgač haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:19

43e minuut.
Kutschinski met een sublieme pass. Kożukar met een sublieme pass. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 95%, Skorpion Gdańsk 5%.
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:19

46e minuut.
Forgač met een sublieme pass. Kożukar met een sublieme pass. Michalski rent richting de bal. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:20

47e minuut.
Ðalović geeft een lange en hoge pass. Michalski kopt de bal weg. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:21

49e minuut.
Kożukar met een snelle inworp. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Forgač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forgač haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:22

49e minuut.
Klungelig pakt Dell`Aia de bal. Dell`Aia passt de bal zonder na te denken. Michalski rent richting de bal. Michalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:23

51e minuut.
Dell`Aia speelt de bal door. Kutschinski probeert de bal aan de voet te houden. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fiut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutschinski onderschept slim de pass. Kutschinski met een sublieme pass. Klungelig pakt Michalski de bal. Michalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kutschinski neemt de hoekschop. Kożukar geeft de bal voor. Forgač maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin trapt de bal weg. McGlashan kopt de bal weg. Klungelig pakt Michalski de bal. Michalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:24

56e minuut.
Forycki speelt de bal door. Kożukar met een sublieme pass. Forgač is nu in balbezit. Forgač haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:25

58e minuut.
Krużycki is nu in balbezit. Krużycki speelt de bal door. Forgač rent richting de bal. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:26

59e minuut.
Donyushkin probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kożukar neemt de hoekschop. Forgač springt en kopt de bal. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:27

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kożukar met de inworp. Lekov probeert naar een medespeler te passen. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forgač heeft problemen om de bal te vangen. Forgač haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski passt de bal zonder na te denken. Forgač probeert naar een medespeler te passen. Michalski rent richting de bal. Michalski schiet op doel. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Kutschinski speelt de bal door. Michalski geeft een hoge lob. Forgač probeert de bal met de borst te controleren. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:28

64e minuut.
Laden geeft een hoge lob. Forycki probeert de bal aan de voet te houden. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Forgač de bal. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:29

68e minuut.
Kutschinski heeft problemen om de bal te vangen. Kutschinski speelt de bal door. Michalski heeft problemen om de bal te vangen. Michalski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:30

69e minuut.
Kożukar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lekov speelt de bal door. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski draait met de bal, schiet en ... Forgač controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:31

71e minuut.
Dell`Aia kopt de bal weg. Daar is Cabarrocas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forgač is nu in balbezit. Forgač draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:32

73e minuut.
Kutschinski met een sublieme pass. Forgač speelt de bal door. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:33

74e minuut.
Forgač heeft problemen om de bal te vangen. Forgač passt de bal in één keer door. Michalski is nu in balbezit. Michalski schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:34

75e minuut.
Kożukar met een snelle inworp. Kutschinski met een sublieme pass. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Doeltrap. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Kutschinski speelt de bal door. Michalski is nu in balbezit. Michalski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michalski rent richting de bal. Michalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:35

77e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Lekov kopt de bal weg. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:36

79e minuut.
Lekov speelt de bal door. Forycki is nu in balbezit. Forycki passt de bal in één keer door. Forgač bereikt de bal nog maar net als eerste. Forgač haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Michalski rent richting de bal. Michalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:37

80e minuut.
Laden geeft een hoge lob. Dell`Aia is nu in balbezit. Dell`Aia passt de bal in één keer door. Forgač is nu in balbezit. Forgač schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Michalski rent richting de bal. Michalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:38

83e minuut.
Forgač probeert naar een medespeler te passen. Donyushkin speelt de bal door. Lekov kopt de bal weg. Forgač heeft problemen om de bal te vangen. Forgač schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Michalski de bal. Michalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:39

84e minuut.
Kożukar verovert de bal door een tackle van achteren. Kożukar met een sublieme pass. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:40

86e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Lekov kopt de bal weg. Kutschinski met een sublieme pass. Klungelig pakt Michalski de bal. Michalski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:41

87e minuut.
Hermon geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Forycki de bal onder controle te krijgen. Forycki met een sublieme pass. Michalski rent richting de bal. Michalski draait met de bal, schiet en ... Donyushkin bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Forycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kutschinski is nu in balbezit. Kutschinski speelt de bal door. Forgač rent richting de bal. Forgač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:42

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 98%, Skorpion Gdańsk 2%.
Japanese Futbol - Skorpion Gdańsk 0:42