Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rypin FV Wiking
ZewCiotkiRambo Tactiek ot 1
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
70.5 gemiddelde waardering 71.6
excellent Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
excellent Verdedigen incredible


5e minuut.
Bíró rent richting de bal. Bíró probeert naar een medespeler te passen. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FV Wiking 1:0

12e minuut.
Samburski heeft problemen om de bal te vangen. Samburski speelt de bal door. Deglavs is nu in balbezit. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FV Wiking 2:0

13e minuut.
Nichaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichaev geeft de bal voor. Inworp. Grădean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Florêncio verovert de bal door een tackle van achteren. Florêncio geeft een lange en hoge pass. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto geeft de bal voor. Deglavs krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FV Wiking 3:0

21e minuut.
Ryjáček is nu in balbezit. Ryjáček geeft de bal voor. Zborowski kopt de bal weg. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FV Wiking 4:0

26e minuut.
Korsar kopt de bal weg. Zborowski is nu in balbezit. Tsitsos is nu in balbezit. Zborowski onderschept slim de pass. Zborowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ciskowski met de inworp. Grădean is nu in balbezit. Grădean passt de bal met de wreef. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Samburski geeft de bal voor. Zborowski kopt de bal weg. Deglavs rent richting de bal. Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deglavs rent richting de bal. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Kuroś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Yavorov is nu in balbezit. Lefter rent richting de bal. Yavorov is nu in balbezit. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. Giardino bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Canonici passt de bal zonder na te denken. Grădean probeert de bal met de borst te controleren. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 48%, FV Wiking 52%.
FC Rypin - FV Wiking 4:0

47e minuut.
Motta met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft de bal voor. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Florêncio onderschept slim de pass. Saarilehto is nu in balbezit. Saarilehto passt de bal zonder na te denken. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Bíró draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Börekçi speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean geeft een lange en hoge pass. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov schiet op doel. Giardino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FV Wiking 4:1

67e minuut.
Motta passt de bal zonder na te denken. Florêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov verovert de bal door een tackle van achteren. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Giardino probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

77e minuut.
Klungelig pakt Bíró de bal. Bíró passt de bal in één keer door. Samburski rent richting de bal. Saarilehto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarilehto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Börekçi rent richting de bal. Börekçi passt de bal met de wreef. Motta is nu in balbezit. Börekçi is nu in balbezit. Börekçi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Canonici de bal. Lefter onderschept slim de pass. Lefter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FV Wiking 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 59%, FV Wiking 41%.
FC Rypin - FV Wiking 4:2