Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 71542
Anioły Zemsty FC Uroboros Siedlce
MID+WING Tactiek mad
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 1
76.4 gemiddelde waardering 67.2
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
magical Verdedigen outstanding


8e minuut.
Bělohoubek met een sublieme pass. Hue rent richting de bal. Hue passt de bal in één keer door. Obreshkov is nu in balbezit. Obreshkov schiet op doel. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
García Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarzewski heeft problemen om de bal te vangen. Konarzewski geeft een lange en hoge pass. Cãrbunaru springt en kopt de bal. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - FC Uroboros Siedlce 0:1

13e minuut.
Hue speelt de bal door. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Becerra. García Becerra krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Konarzewski rent richting de bal. Konarzewski passt de bal zonder na te denken. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - FC Uroboros Siedlce 0:2

39e minuut.
Hue rent richting de bal. Hue passt de bal met de wreef. Amin geeft de bal voor. Obreshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bělohoubek passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Rizzi rent richting de bal. Rizzi haalt uit met een fantastische trap. Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 52%, FC Uroboros Siedlce 48%.
Anioły Zemsty - FC Uroboros Siedlce 0:2

50e minuut.
Orvik is nu in balbezit. Orvik geeft een hoge lob. Inworp. García Becerra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konarzewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Thompson trapt de bal weg van het doel. Konarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bělohoubek begaat een overtreding. Konarzewski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Konarzewski kan niet meer verder spelen. Rydol komt het veld opgelopen. Obrubański zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cãrbunaru krijgt zijn hoofd ertegen. Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Depcik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boillat is nu in balbezit. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gladysz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov rent richting de bal. Boillat onderschept slim de pass. Rizzi onderschept slim de pass. Rizzi draait met de bal, schiet en ... Goussey bokst de bal weg.

83e minuut.
Daar is Obrubański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obrubański passt de bal met de wreef. Daar is Rydol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rydol draait met de bal, schiet en ... Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - FC Uroboros Siedlce 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 52%, FC Uroboros Siedlce 48%.
Anioły Zemsty - FC Uroboros Siedlce 0:3