Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power Dzialki Lesne
II_65_1_51807 Tactiek kri2
53% Balbezit 47%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 4
71.9 gemiddelde waardering 75.8
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Mierzwa passt de bal zonder na te denken. El Habib rent richting de bal. Surma geeft een lange en hoge pass. Szabat krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Dzialki Lesne 0:1

14e minuut.
Dalmatin passt de bal met de wreef. Koszałkowski probeert de bal met de borst te controleren. Koszałkowski geeft een lange en hoge pass. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa geeft een hoge lob. Szabat kopt de bal weg. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Kubas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas Lleras bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas Lleras geeft de bal voor. Trung Phương krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - Dzialki Lesne 1:1

30e minuut.
Bəşiroğlu probeert naar een medespeler te passen. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Šindler ... Strafschop! El Habib is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szabat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Unidos bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Šindler kopt de bal weg. Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Jeans rent richting de bal. Szabat onderschept slim de pass. Szabat passt de bal met de wreef. El Habib is nu in balbezit. El Habib draait met de bal, schiet en ... Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guligauskas heeft problemen om de bal te vangen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Dzialki Lesne 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 65%, Dzialki Lesne 35%.
White power - Dzialki Lesne 1:2

59e minuut.
Vargas Lleras geeft de bal voor. Mierzwa rent richting de bal. Trung Phương begaat een overtreding. Mierzwa raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mierzwa kan niet meer verder spelen. Żyluk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
El Habib onderschept slim de pass. Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal in één keer door. Martín Alexandre bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Alexandre geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Harrison geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martín Alexandre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surma geeft een hoge lob. Szabat springt en kopt de bal. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guligauskas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - Dzialki Lesne 1:3

81e minuut.
Tishurova controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dalmatin neemt vlug de vrije trap. Tishurova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Habib is nu in balbezit. El Habib draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jeans is nu in balbezit. Jeans geeft de bal voor. El Habib probeert naar een medespeler te passen. Martín Alexandre geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Surma rent richting de bal. Surma met een sublieme pass. Martín Alexandre speelt de bal door. El Habib heeft problemen om de bal te vangen. El Habib schiet op doel. Unidos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 67%, Dzialki Lesne 33%.
White power - Dzialki Lesne 1:3