Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka Dragon Ball
moja 532 P skrz Tactiek TRONK 2
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 82.3
excellent Schieten brilliant
excellent Passen incredible
incredible Verdedigen brilliant


1e minuut.
Riveros passt de bal zonder na te denken. Matveev is nu in balbezit. Matveev speelt de bal door. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Riveros passt de bal in één keer door. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal zonder na te denken. Ríos rent richting de bal. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ríos onderschept slim de pass. Sumarjono verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarjono passt de bal met de wreef. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Marcotti geeft de bal voor. Ríos kopt de bal weg. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Dragon Ball 0:1

25e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuccio de bal. Płosczuk begaat een overtreding. Płosczuk krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Riveros met een sublieme pass. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft de bal voor. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ... Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Matveev speelt de bal door. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros passt de bal met de wreef. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Doniselli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vlaicu neemt de hoekschop. Tuccio springt en kopt de bal. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Riveros passt de bal zonder na te denken. Matveev is nu in balbezit. Matveev geeft een lange en hoge pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Riveros probeert naar een medespeler te passen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Riveros geeft de bal voor. Ríos krijgt zijn hoofd ertegen. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft een lange en hoge pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Doniselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matveev met een snelle inworp. Riveros met een sublieme pass. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ... Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 65%, Dragon Ball 35%.
Paka Jabłoniaka - Dragon Ball 0:1

58e minuut.
Ríos passt de bal zonder na te denken. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu passt de bal in één keer door. Tuccio rent richting de bal. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Doniselli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Šaraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaraba speelt de bal door. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft de bal voor. Ríos maakt een snoekduik en kopt de bal. Doniselli bokst de bal weg.

72e minuut.
Marcotti probeert naar een medespeler te passen. Riveros probeert naar een medespeler te passen. Matveev rent richting de bal. Matveev geeft een hoge lob. Ríos krijgt zijn hoofd ertegen. Doniselli bokst de bal weg.

75e minuut.
Matiku probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak komt het veld opgelopen. Antonescu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal met de wreef. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos schiet op doel. Doniselli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Dragon Ball 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 61%, Dragon Ball 39%.
Paka Jabłoniaka - Dragon Ball 0:2