Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** arka@gdynia
biała skóra auuu Tactiek 532wingP
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
69.1 gemiddelde waardering 74.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


4e minuut.
Anderson is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neros met de inworp. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers rent richting de bal. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki schiet op doel. Montejo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Johns rent richting de bal. Johns probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pomorski de bal. Pomorski geeft een hoge lob. Kwilecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - arka@gdynia 0:1

24e minuut.
Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal met de wreef. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dediu probeert naar een medespeler te passen. Johns probeert naar een medespeler te passen. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft de bal voor. Kwilecki springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haldimann heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - arka@gdynia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 53%, arka@gdynia 47%.
FKS STAL MIELEC** - arka@gdynia 0:2

48e minuut.
Mętel passt de bal in één keer door. Tywonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sułowski zijn tegenspeler op de grond. Sułowski krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Scholliers heeft problemen om de bal te vangen. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Jolay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jolay krijgt een gele kaart. Kwilecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Sułowski met een snel genomen vrije trap. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Dediu speelt de bal door. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - arka@gdynia 0:3

63e minuut.
Inworp. van Rijn met de inworp. Sułowski met een sublieme pass. Brzeżański rent richting de bal. Brzeżański schiet op doel. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
van Rijn rent richting de bal. Sułowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Rijn raakt geblesseerd tijdens het duel. Tarnowski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 45%, arka@gdynia 55%.
FKS STAL MIELEC** - arka@gdynia 0:3