Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 51987
arka@gdynia FKS STAL MIELEC**
532wingL Tactiek biała skóra auuu
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
79.8 gemiddelde waardering 68.4
brilliant Schieten excellent
outstanding Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Pomorski geeft een hoge lob. Scholliers kopt de bal weg. Anderson heeft problemen om de bal te vangen. Neros geeft de bal voor. Brzeżański springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pomorski speelt de bal door. Bircan rent richting de bal. Jolay tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jolay krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dediu begaat een overtreding. Andideri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banini met een snel genomen vrije trap. van Rijn kopt de bal weg. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pomorski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Scholliers de bal. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - FKS STAL MIELEC** 1:0

25e minuut.
Sułowski probeert de bal aan de voet te houden. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van Rijn krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Brzeżański kopt de bal weg. Bircan rent richting de bal. Banini rent richting de bal. Bircan onderschept slim de pass. Bircan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Neros passt de bal in één keer door. Johns is nu in balbezit. Ivančo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivančo krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Montejo met een sublieme pass. Anderson speelt de bal door. Pomorski rent richting de bal. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 44%, FKS STAL MIELEC** 56%.
arka@gdynia - FKS STAL MIELEC** 1:0

49e minuut.
Neros controleert de bal met de borst. Neros passt de bal zonder na te denken. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sędek verovert de bal door een tackle van achteren. Sędek geeft de bal voor. Bircan rent richting de bal. Bircan schiet op doel. Montejo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een hoge lob. Scholliers heeft problemen om de bal te vangen. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski geeft een hoge lob. Pomorski rent richting de bal. Pomorski geeft een hoge lob. Bircan maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Pomorski kopt de bal weg. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Bircan is nu in balbezit. Bircan schiet op doel. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - FKS STAL MIELEC** 2:0

60e minuut.
Kwilecki komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bosek kopt de bal weg. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn passt de bal in één keer door. Andideri rent richting de bal. Narkus bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pomorski verovert de bal door een tackle van achteren. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft een lange en hoge pass. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - FKS STAL MIELEC** 3:0

68e minuut.
Sędek geeft de bal voor. Scholliers kopt de bal weg. Neros geeft een hoge lob. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki draait met de bal, schiet en ... Montejo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neros met een snelle inworp. Kwilecki geeft een hoge lob. Bircan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - FKS STAL MIELEC** 4:0

76e minuut.
Ivančo geeft een lange en hoge pass. Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn maakt een afschuwelijke overtreding. van Rijn krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Bircan passt de bal met de wreef. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski geeft een hoge lob. Bircan krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Scholliers de bal. Montejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Sułowski passt de bal zonder na te denken. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski passt de bal zonder na te denken. Bircan is nu in balbezit. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Pomorski rent richting de bal. Sułowski met een sublieme pass. Haldimann met een sublieme pass. Bircan rent richting de bal. Bircan draait met de bal, schiet en ... Montejo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 43%, FKS STAL MIELEC** 57%.
arka@gdynia - FKS STAL MIELEC** 4:0