Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teki-na Takai
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14594
Japanese Futbol FV Wiking
bezpieka Tactiek ot 1
52% Balbezit 48%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 85
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 61.8
unsatisfactory Schieten incredible
weak Passen outstanding
average Verdedigen solid


2e minuut.
Lefter controleert de bal met de borst. Lefter speelt de bal door. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:1

2e minuut.
Donyushkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Donyushkin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yavorov de bal. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:2

4e minuut.
Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:3

5e minuut.
Donyushkin probeert naar een medespeler te passen. Motta controleert de bal met de borst. Motta met een sublieme pass. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădean zal de hoekschop nemen. Donyushkin speelt de bal door. Motta kopt de bal weg. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:4

7e minuut.
Motta kan de bal niet met de borst controleren. Motta passt de bal met de wreef. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:5

8e minuut.
Motta met een sublieme pass. Börekçi met een sublieme pass. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:6

10e minuut.
Donyushkin speelt de bal door. Motta kopt de bal weg. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:7

12e minuut.
Ciskowski rent richting de bal. Ciskowski speelt de bal door. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:8

13e minuut.
Börekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta met een sublieme pass. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:9

13e minuut.
Stephen geeft een hoge lob. Börekçi kopt de bal weg. Yavorov heeft problemen om de bal te vangen. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Grădean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grădean met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:10

16e minuut.
Grociak rent richting de bal. Grociak geeft de bal voor. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter schiet op doel. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:11

17e minuut.
Motta is nu in balbezit. Motta passt de bal met de wreef. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Donyushkin trapt de bal weg van het doel. Grădean met een sublieme pass. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:12

19e minuut.
Stephen geeft de bal voor. Börekçi kopt de bal weg. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:13

21e minuut.
Grădean kopt de bal weg. Yavorov rent richting de bal. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Motta controleert de bal met de borst. Motta met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:14

23e minuut.
Klungelig pakt Garros de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Börekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yavorov controleert de bal met de borst. Yavorov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Grădean met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:15

25e minuut.
Stephen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephen geeft de bal voor. Motta kopt de bal weg. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:16

27e minuut.
Stephen passt de bal zonder na te denken. Lendoiro probeert de bal aan de voet te houden. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi geeft een hoge lob. Lefter springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Donyushkin met een harde bal richting middenveld. Motta is nu in balbezit. Motta met een sublieme pass. Donyushkin bokst de bal weg. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Lefter is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:17

28e minuut.
Börekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Yavorov de bal. Yavorov met een sublieme pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg.

30e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Grădean kopt de bal weg. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:18

31e minuut.
Börekçi met de inworp. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta probeert naar een medespeler te passen. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin bokst de bal weg. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:19

32e minuut.
Hermon geeft een hoge lob. Motta controleert de bal met de borst. Motta probeert naar een medespeler te passen. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Paal! Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:20

33e minuut.
Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon geeft een hoge lob. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:21

35e minuut.
Motta is nu in balbezit. Motta probeert naar een medespeler te passen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:22

36e minuut.
Inworp. Motta met een snelle inworp. Grădean met een sublieme pass. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:23

38e minuut.
Börekçi onderschept slim de pass. Börekçi geeft de bal voor. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:24

39e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta met een sublieme pass. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:25

40e minuut.
Donyushkin heeft problemen om de bal te vangen. Donyushkin speelt de bal door. Motta speelt de bal door. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yavorov rent richting de bal. Yavorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:26

41e minuut.
Börekçi probeert naar een medespeler te passen. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov met een sublieme pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:27

43e minuut.
Donyushkin met een sublieme pass. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yavorov rent richting de bal. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:28

45e minuut.
Börekçi kopt de bal weg. Motta is nu in balbezit. Motta passt de bal in één keer door. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 99%, FV Wiking 1%.
Japanese Futbol - FV Wiking 0:28

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blythe met een snelle inworp. Börekçi speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:29

48e minuut.
Laden is nu in balbezit. Garros speelt de bal door. Lendoiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi geeft een lange en hoge pass. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Yavorov is nu in balbezit. Yavorov passt de bal met de wreef. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:30

50e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal in één keer door. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yavorov geeft de bal voor. Lefter is nu in balbezit. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:31

52e minuut.
Motta met een sublieme pass. Yavorov probeert naar een medespeler te passen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:32

53e minuut.
Motta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Börekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Börekçi passt de bal in één keer door. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Donyushkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:33

54e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal in één keer door. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Donyushkin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:34

55e minuut.
Laden is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Börekçi zal de hoekschop nemen. Lefter krijgt zijn hoofd ertegen. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:35

56e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Motta is nu in balbezit. Motta met een sublieme pass. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter schiet op doel. Donyushkin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Börekçi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lefter maakt een snoekduik en kopt de bal. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:36

57e minuut.
Donyushkin heeft problemen om de bal te vangen. Donyushkin met een sublieme pass. Grădean speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Donyushkin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lefter probeert de bal met de borst te controleren. Grădean is nu in balbezit. Grădean met een sublieme pass. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:37

61e minuut.
Motta rent richting de bal. Motta passt de bal in één keer door. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:38

62e minuut.
Grădean rent richting de bal. Grădean passt de bal met de wreef. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Donyushkin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:39

63e minuut.
Hermon is nu in balbezit. Hermon geeft de bal voor. Motta probeert naar een medespeler te passen. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tsitsos kopt de bal weg. Grădean met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Donyushkin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:40

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Donyushkin niet meer kan verder spelen. Rygielski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Börekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta probeert naar een medespeler te passen. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Rygielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:41

67e minuut.
Grădean rent richting de bal. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Motta met een sublieme pass. Yavorov rent richting de bal. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:42

68e minuut.
Grădean kopt de bal weg. Lefter is nu in balbezit. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Rygielski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:43

69e minuut.
Blythe probeert naar een medespeler te passen. Laden bereikt de bal nog maar net als eerste. Laden geeft de bal voor. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:44

71e minuut.
Laden geeft de bal voor. Motta met een sublieme pass. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter schiet op doel. Rygielski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:45

72e minuut.
Grociak rent richting de bal. Grociak geeft een hoge lob. Motta kopt de bal weg. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. Rygielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Börekçi zal de hoekschop nemen. Rygielski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lefter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:46

74e minuut.
Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean met een sublieme pass. Rygielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:47

75e minuut.
Börekçi onderschept slim de pass. Börekçi probeert naar een medespeler te passen. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Rygielski met een harde bal richting middenveld. Grădean kopt de bal weg. Yavorov rent richting de bal. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Yavorov de bal. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:48

77e minuut.
Stephen geeft een hoge lob. Petrea kan de bal niet met de borst controleren. Petrea passt de bal zonder na te denken. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Rygielski trapt de bal weg. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Rygielski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:49

80e minuut.
Ciskowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciskowski passt de bal met de wreef. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Rygielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:50

81e minuut.
Rygielski speelt de bal door. Motta kopt de bal weg. Grădean speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Rygielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:51

83e minuut.
Doeltrap. Rygielski trapt de bal weg. Motta speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rygielski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:52

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Börekçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta probeert naar een medespeler te passen. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:53

87e minuut.
Rygielski met een sublieme pass. Motta rent richting de bal. Motta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:54

89e minuut.
Grădean is nu in balbezit. Grădean met een sublieme pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Rygielski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Japanese Futbol - FV Wiking 0:55

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Japanese Futbol 97%, FV Wiking 3%.
Japanese Futbol - FV Wiking 0:55