Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Wiking Japanese Futbol
ot 1 Tactiek bezpieka
51% Balbezit 49%
4% Spel op eigen helft 96%
89 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.9 gemiddelde waardering 25.4
incredible Schieten poor
outstanding Passen weak
solid Verdedigen average


1e minuut.
Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov met een sublieme pass. Lefter met een sublieme pass. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 1:0

2e minuut.
Techera is nu in balbezit. Techera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Lefter passt de bal in één keer door. Grădean speelt de bal door. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 2:0

5e minuut.
Börekçi probeert naar een medespeler te passen. Yavorov rent richting de bal. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 3:0

6e minuut.
Techera heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grădean zal de hoekschop nemen. Lefter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 4:0

6e minuut.
Cacciavillani rent richting de bal. Cacciavillani geeft de bal voor. Motta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 5:0

8e minuut.
Börekçi met een snelle inworp. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov geeft de bal voor. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 6:0

10e minuut.
Yavorov haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert naar een medespeler te passen. Grădean kopt de bal weg. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Techera met een harde bal richting middenveld. Motta kopt de bal weg. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Techera met een harde bal richting middenveld. Motta kopt de bal weg. Klungelig pakt Yavorov de bal. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Börekçi speelt de bal door. Yavorov met een sublieme pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 7:0

13e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Techera rent richting de bal. Techera geeft een lange en hoge pass. Ciskowski is nu in balbezit. Ciskowski draait met de bal, schiet en ... Techera bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Grădean geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lefter springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 8:0

14e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Techera heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 9:0

15e minuut.
Techera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Grădean met een snelle inworp. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 10:0

17e minuut.
Techera geeft de bal voor. Börekçi speelt de bal door. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 11:0

18e minuut.
Motta rent richting de bal. Motta passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 12:0

20e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal zonder na te denken. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 13:0

21e minuut.
Techera geeft de bal voor. Ciskowski controleert de bal met de borst. Ciskowski met een sublieme pass. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 14:0

22e minuut.
Klungelig pakt Techera de bal. Techera speelt de bal door. Grădean kopt de bal weg. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 15:0

24e minuut.
Motta passt de bal met de wreef. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter met een sublieme pass. Klungelig pakt Yavorov de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lefter kan de bal niet met de borst controleren. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Grădean geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 16:0

26e minuut.
Techera geeft een lange en hoge pass. Lefter rent richting de bal. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 17:0

27e minuut.
Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Techera geeft een hoge lob. Grădean met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Paal! Börekçi rent richting de bal. Börekçi geeft de bal voor. Lefter maakt een snoekduik en kopt de bal. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 18:0

29e minuut.
Cacciavillani geeft een hoge lob. Motta speelt de bal door. Lefter rent richting de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 19:0

30e minuut.
Grădean rent richting de bal. Grădean met een sublieme pass. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 20:0

31e minuut.
Börekçi met de inworp. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta speelt de bal door. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yavorov rent richting de bal. Yavorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 21:0

33e minuut.
Korsar probeert naar een medespeler te passen. Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea met een sublieme pass. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov geeft de bal voor. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 22:0

35e minuut.
Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Techera geeft de bal voor. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 23:0

36e minuut.
Tsitsos verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsos speelt de bal door. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 24:0

37e minuut.
Techera geeft de bal voor. Yavorov kopt de bal weg. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 25:0

39e minuut.
Grădean probeert naar een medespeler te passen. Lefter probeert de bal aan de voet te houden. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 26:0

41e minuut.
Ðalović geeft een hoge lob. Motta met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 27:0

43e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter rent richting de bal. Yavorov rent richting de bal. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Doeltrap. Techera met een harde bal richting middenveld. Grădean kopt de bal weg. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 28:0

44e minuut.
Techera geeft een lange en hoge pass. Motta speelt de bal door. Yavorov probeert naar een medespeler te passen. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Yavorov rent richting de bal. Yavorov speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 29:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 5%, Japanese Futbol 95%.
FV Wiking - Japanese Futbol 29:0

46e minuut.
Soto heeft problemen om de bal te vangen. Ðalović is nu in balbezit. Ðalović geeft een lange en hoge pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 30:0

47e minuut.
Laden geeft een lange en hoge pass. Grădean kopt de bal weg. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 31:0

49e minuut.
Lefter is nu in balbezit. Lefter probeert naar een medespeler te passen. Yavorov rent richting de bal. Yavorov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 32:0

50e minuut.
Techera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădean met de inworp. Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Lefter kan de bal niet met de borst controleren. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 33:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grădean probeert naar een medespeler te passen. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 34:0

52e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Techera geeft een hoge lob. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lefter rent richting de bal. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov haalt uit met een fantastische trap. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 35:0

55e minuut.
Techera rent richting de bal. Techera geeft een hoge lob. Grădean kopt de bal weg. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 36:0

56e minuut.
Ðalović geeft een hoge lob. Motta kopt de bal weg. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yavorov schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 37:0

57e minuut.
Motta met een sublieme pass. Daar is Yavorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavorov met een sublieme pass. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 38:0

58e minuut.
Techera geeft een hoge lob. Yavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter haalt uit met een fantastische trap. Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 39:0

60e minuut.
Lefter draait met de bal, schiet en ... Yavorov probeert de bal aan de voet te houden. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Techera trapt de bal weg. Motta met een sublieme pass. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 40:0

62e minuut.
Techera probeert naar een medespeler te passen. Motta kopt de bal weg. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 41:0

64e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta passt de bal met de wreef. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Techera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 42:0

64e minuut.
Techera speelt de bal door. Motta heeft problemen om de bal te vangen. Motta speelt de bal door. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 43:0

66e minuut.
Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro geeft een lange en hoge pass. Grădean kopt de bal weg. Lefter is nu in balbezit. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 44:0

67e minuut.
Laden is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Börekçi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 45:0

69e minuut.
Grădean controleert de bal met de borst. Grădean met een sublieme pass. Daar is Yavorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 46:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Börekçi met een snelle inworp. Motta speelt de bal door. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov geeft een lange en hoge pass. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 47:0

71e minuut.
Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Techera geeft een lange en hoge pass. Motta kopt de bal weg. Daar is Lefter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lefter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Techera trapt de bal weg van het doel. Motta speelt de bal door. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Techera trapt de bal weg. Grădean kopt de bal weg. Lefter heeft problemen om de bal te vangen. Lefter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Börekçi is nu in balbezit. Börekçi passt de bal in één keer door. Yavorov rent richting de bal. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 48:0

75e minuut.
Techera geeft een hoge lob. Yavorov kopt de bal weg. Lefter rent richting de bal. Lefter schiet op doel. Techera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 49:0

76e minuut.
Techera geeft de bal voor. Inworp. Grădean met een snelle inworp. Motta controleert de bal met de borst. Motta geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 50:0

77e minuut.
Techera rent richting de bal. Techera geeft een hoge lob. Motta met een sublieme pass. Klungelig pakt Lefter de bal. Lefter schiet op doel. Techera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Motta probeert naar een medespeler te passen. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ... Techera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Petrea rent richting de bal. Petrea passt de bal zonder na te denken. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Techera speelt de bal door. Motta kopt de bal weg. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 51:0

84e minuut.
Klungelig pakt Lebeau de bal. Lebeau met een sublieme pass. Petrea speelt de bal door. Yavorov is nu in balbezit. Yavorov schiet op doel. Techera bokst de bal weg.

85e minuut.
Lefter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal rolt over de achterlijn. Techera met een harde bal richting middenveld. Motta is nu in balbezit. Motta speelt de bal door. Techera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lefter is nu in balbezit. Lefter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 52:0

87e minuut.
Börekçi onderschept slim de pass. Börekçi probeert naar een medespeler te passen. Lefter rent richting de bal. Lefter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 53:0

88e minuut.
Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Techera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grădean met de inworp. Motta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yavorov met een sublieme pass. Techera speelt de bal door. Motta met een sublieme pass. Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter schiet op doel. Techera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Yavorov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yavorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 54:0

90e minuut.
Wojtowicz met een sublieme pass. Techera bereikt de bal nog maar net als eerste. Techera geeft een hoge lob. Lefter is nu in balbezit. Lefter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Wiking - Japanese Futbol 55:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Wiking 3%, Japanese Futbol 97%.
FV Wiking - Japanese Futbol 55:0