Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Teatr Marzeń
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 74000
Anioły Zemsty Dzialki Lesne
MID+WING Tactiek 433s
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
76 gemiddelde waardering 74.8
outstanding Schieten formidable
excellent Passen incredible
magical Verdedigen incredible


3e minuut.
Hue rent richting de bal. Hue passt de bal zonder na te denken. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Jaross probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bělohoubek met de inworp. Martín Alexandre met een sublieme pass. Orvik rent richting de bal. El Habib onderschept slim de pass. El Habib draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Amin verovert de bal door een tackle van achteren. Martín Alexandre onderschept slim de pass. Martín Alexandre met een sublieme pass. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat schiet op doel. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mureşanu geeft de bal voor. Obreshkov kopt de bal weg. Felczyk rent richting de bal. Felczyk geeft een lange en hoge pass. Rizzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaross probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Bělohoubek passt de bal zonder na te denken. Hue heeft problemen om de bal te vangen. Hue geeft de bal voor. Obreshkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Dzialki Lesne 1:0

28e minuut.
Rizzi kopt de bal weg. Kubas speelt de bal door. Mierzwa met een sublieme pass. El Habib rent richting de bal. El Habib schiet op doel. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El Habib geeft een lange en hoge pass. Szabat is nu in balbezit. Mirea rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Martín Alexandre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal in één keer door. El Habib is nu in balbezit. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Rizzi kopt de bal weg. Daar is Obreshkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Jaross bokst de bal weg.

45e minuut.
Martín Alexandre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirea rent richting de bal. Mirea passt de bal zonder na te denken. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 52%, Dzialki Lesne 48%.
Anioły Zemsty - Dzialki Lesne 1:0

52e minuut.
Daar is Rizzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rizzi speelt de bal door. Felczyk rent richting de bal. Felczyk geeft een lange en hoge pass. Obreshkov springt en kopt de bal. Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rizzi is nu in balbezit. Dalmatin verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Felczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rizzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaross bokst de bal weg. Daar is Kubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Nieto rent richting de bal. Rizzi is nu in balbezit. Rizzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Dzialki Lesne 2:0

62e minuut.
Hue probeert naar een medespeler te passen. Bělohoubek is nu in balbezit. Bělohoubek passt de bal met de wreef. Rizzi is nu in balbezit. Rizzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Żyluk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fernández Nieto geeft een lange en hoge pass. Bellos is nu in balbezit. El Habib onderschept slim de pass. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Thompson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anioły Zemsty - Dzialki Lesne 2:1

84e minuut.
Żyluk geeft een lange en hoge pass. El Habib kopt de bal weg. Mureşanu speelt de bal door. Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anioły Zemsty 54%, Dzialki Lesne 46%.
Anioły Zemsty - Dzialki Lesne 2:1