Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-14 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 52846
FC Uroboros Siedlce White power
mad Tactiek II_65_1_51807
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 9
66.5 gemiddelde waardering 72.1
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen formidable


3e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương passt de bal met de wreef. Tishurova rent richting de bal. Tishurova haalt uit met een fantastische trap. Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - White power 0:1

8e minuut.
Tishurova is nu in balbezit. Patalas is nu in balbezit. Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Tishurova draait met de bal, schiet en ... Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - White power 0:2

10e minuut.
Jeans probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. Tishurova schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison geeft een lange en hoge pass. Tishurova is nu in balbezit. Tishurova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Depcik onderschept slim de pass. Boillat speelt de bal door. Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - White power 1:2

28e minuut.
Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrubański bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tishurova zijn tegenspeler op de grond. Tishurova krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Patalas met een snelle inworp. Obrubański is nu in balbezit. Obrubański geeft een hoge lob. Zuzarte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Uroboros Siedlce - White power 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 50%, White power 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Uroboros Siedlce - White power 2:2

48e minuut.
Davies rent richting de bal. Davies probeert naar een medespeler te passen. Obrubański speelt de bal door. Daar is Zuzarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Konarzewski geeft een hoge lob. Ciubotariu is nu in balbezit. Zuzarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zuzarte krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vargas Lleras geeft een hoge lob. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is García Becerra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - White power 2:3

56e minuut.
Depcik onderschept slim de pass. Trung Phương rent richting de bal. Depcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trung Phương rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - White power 2:4

63e minuut.
Vargas Lleras rent richting de bal. Vargas Lleras speelt de bal door. Tishurova rent richting de bal. Tishurova schiet op doel. Goussey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - White power 2:5

72e minuut.
Koszałkowski kan de bal niet met de borst controleren. Łapeta onderschept slim de pass. Davies speelt de bal door. Zuzarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuzarte draait met de bal, schiet en ... Unidos bokst de bal weg.

75e minuut.
Obrubański probeert naar een medespeler te passen. Cãrbunaru rent richting de bal. Guligauskas onderschept slim de pass. Konarzewski verovert de bal door een tackle van achteren. Konarzewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Daar is Trung Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương met een sublieme pass. Tishurova controleert de bal met de borst. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Łapeta met de inworp. Davies is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koszałkowski. Koszałkowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 43%, White power 57%.
FC Uroboros Siedlce - White power 2:5