Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka Japanese Futbol
moja 532 Tactiek bezpieka
50% Balbezit 50%
4% Spel op eigen helft 96%
89 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
59.6 gemiddelde waardering 27.5
incredible Schieten unsatisfactory
formidable Passen weak
good Verdedigen average


1e minuut.
Antonescu met de inworp. Sumarjono met een sublieme pass. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 1:0

2e minuut.
Çatkıç kopt de bal weg. Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawryszczak probeert naar een medespeler te passen. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 2:0

3e minuut.
Lendoiro heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Hilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Antonescu probeert de bal aan de voet te houden. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 3:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumarjono met een sublieme pass. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antonescu neemt de hoekschop. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 4:0

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met een snelle inworp. Sumarjono speelt de bal door. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 5:0

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çatkıç rent richting de bal. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 6:0

10e minuut.
Antonescu met een snelle inworp. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 7:0

11e minuut.
Antonescu met de inworp. Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono passt de bal zonder na te denken. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çatkıç is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Charlet zal de hoekschop nemen. Çatkıç springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Canales geeft een lange en hoge pass. Çatkıç kopt de bal weg. Charlet bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 8:0

15e minuut.
Gourounias passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met een snelle inworp. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 9:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met de inworp. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Hilă met een sublieme pass. Sumarjono met een sublieme pass. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 10:0

20e minuut.
Radziwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 11:0

22e minuut.
Garros rent richting de bal. Garros geeft een hoge lob. Sumarjono met een sublieme pass. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 12:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met een snelle inworp. Sumarjono speelt de bal door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel. Hilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 13:0

24e minuut.
Hawryszczak onderschept slim de pass. Hawryszczak passt de bal met de wreef. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 14:0

25e minuut.
Gourounias passt de bal in één keer door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antonescu neemt de hoekschop. Hawryszczak springt en kopt de bal. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 15:0

27e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet probeert naar een medespeler te passen. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 16:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met de inworp. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 17:0

29e minuut.
Antonescu met een snelle inworp. Sumarjono met een sublieme pass. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 18:0

31e minuut.
Charlet passt de bal in één keer door. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Charlet met een sublieme pass. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 19:0

32e minuut.
Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono passt de bal in één keer door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Hilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 20:0

33e minuut.
Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Hilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 21:0

34e minuut.
Klungelig pakt Hermon de bal. Stephen is nu in balbezit. Stephen geeft de bal voor. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 22:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met de inworp. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Hilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Élő speelt de bal door. Antonescu met een sublieme pass. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 23:0

39e minuut.
Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono passt de bal in één keer door. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Hilă trapt de bal weg. Blythe kopt de bal weg. Çatkıç kan de bal niet met de borst controleren. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 24:0

42e minuut.
Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sumarjono met een sublieme pass. Hawryszczak heeft problemen om de bal te vangen. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 25:0

43e minuut.
Antonescu met een snelle inworp. Hawryszczak met een sublieme pass. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 26:0

43e minuut.
Antonescu met een snelle inworp. Sumarjono is nu in balbezit. Sumarjono passt de bal met de wreef. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Hilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 27:0

44e minuut.
Çatkıç kopt de bal weg. Hawryszczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hawryszczak met een sublieme pass. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 28:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 4%, Japanese Futbol 96%.
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 28:0

46e minuut.
Sumarjono speelt de bal door. Charlet speelt de bal door. Klungelig pakt Çatkıç de bal. Çatkıç schiet op doel. Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 29:0

47e minuut.
Antonescu met een sublieme pass. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak passt de bal in één keer door. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Çatkıç schiet op doel. Hilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 30:0

49e minuut.
Inworp. Antonescu met een snelle inworp. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 31:0

50e minuut.
Trzmielewski geeft een lange en hoge pass. Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono speelt de bal door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel. Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 32:0

52e minuut.
Stephen geeft een hoge lob. Inworp. Antonescu met een snelle inworp. Hawryszczak rent richting de bal. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antonescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hawryszczak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Sumarjono verovert de bal door een tackle van achteren. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Charlet draait met de bal, schiet en ... Hilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 33:0

54e minuut.
Blythe speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met de inworp. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 34:0

56e minuut.
Laden geeft een hoge lob. Sumarjono kopt de bal weg. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Hilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 35:0

58e minuut.
Daar is Sumarjono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 36:0

59e minuut.
Stephen geeft de bal voor. Radziwiłł heeft problemen om de bal te vangen. Radziwiłł speelt de bal door. Klungelig pakt Çatkıç de bal. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel. Hilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 37:0

61e minuut.
Hermon is nu in balbezit. Hermon geeft de bal voor. Charlet kopt de bal weg. Çatkıç probeert de bal met de borst te controleren. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă bokst de bal weg. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 38:0

63e minuut.
Lampuga kopt de bal weg. Sumarjono probeert naar een medespeler te passen. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 39:0

65e minuut.
Antonescu met een sublieme pass. Hawryszczak is nu in balbezit. Hawryszczak passt de bal met de wreef. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 40:0

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met de inworp. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 41:0

67e minuut.
Grociak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grociak geeft de bal voor. Canales kopt de bal weg. Daar is Hawryszczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hawryszczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hawryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hawryszczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Sumarjono met een sublieme pass. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Hilă probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hawryszczak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 42:0

70e minuut.
Zembowski komt het veld opgelopen. Staczanowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Hilă speelt de bal door. Blythe kopt de bal weg. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski schiet op doel. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 43:0

73e minuut.
Laden trapt de bal weg van het doel. Zembowski kopt de bal weg. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 44:0

74e minuut.
Klungelig pakt Laden de bal. Trzmielewski rent richting de bal. Trzmielewski geeft een hoge lob. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Karbowiak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Zembowski kopt de bal weg. Zembowski is nu in balbezit. Zembowski probeert naar een medespeler te passen. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak schiet op doel. Hilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 45:0

76e minuut.
Antonescu met een snelle inworp. Sumarjono bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarjono passt de bal met de wreef. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 46:0

77e minuut.
Klungelig pakt Sumarjono de bal. Sumarjono speelt de bal door. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Hilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Sumarjono passt de bal met de wreef. Daar is Zembowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zembowski passt de bal met de wreef. Karbowiak is nu in balbezit. Karbowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 47:0

82e minuut.
Zembowski passt de bal in één keer door. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski passt de bal in één keer door. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 48:0

83e minuut.
Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu met een sublieme pass. Klungelig pakt Staczanowski de bal. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. Hilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 49:0

84e minuut.
Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono met een sublieme pass. Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sumarjono rent richting de bal. Sumarjono speelt de bal door. Klungelig pakt Staczanowski de bal. Staczanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antonescu met een snelle inworp. Karbowiak is nu in balbezit. Karbowiak schiet op doel. Hilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 50:0

87e minuut.
Stephen geeft een hoge lob. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski met een sublieme pass. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 51:0

90e minuut.
Ðalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðalović passt de bal zonder na te denken. Karbowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Hilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hermon bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Karbowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 4%, Japanese Futbol 96%.
Paka Jabłoniaka - Japanese Futbol 51:0