Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rypin FKS STAL MIELEC**
ZewCiotkiRambo Tactiek biała skóra auuu
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
69.6 gemiddelde waardering 68.8
uitstekend Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


23e minuut.
Jolay passt de bal in één keer door. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo heeft problemen om de bal te vangen. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Giardino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rypin - FKS STAL MIELEC** 0:1

30e minuut.
Samburski passt de bal in één keer door. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tywonek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tywonek krijgt een gele kaart. Deglavs is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ryjáček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saarilehto maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo bokst de bal weg.

31e minuut.
Tywonek passt de bal zonder na te denken. Ivančo is nu in balbezit. Nichaev is nu in balbezit. Ivančo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivančo schiet op doel. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Andideri rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bíró speelt de bal door. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski speelt de bal door. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs schiet op doel. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saarilehto rent richting de bal. Saarilehto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rypin - FKS STAL MIELEC** 1:1

37e minuut.
van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn passt de bal met de wreef. Tywonek speelt de bal door. Daar is Ivančo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 57%, FKS STAL MIELEC** 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rypin - FKS STAL MIELEC** 1:1

50e minuut.
Bíró rent richting de bal. Bíró passt de bal zonder na te denken. Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zborowski geeft een hoge lob. Deglavs springt en kopt de bal. Montejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Florêncio geeft een lange en hoge pass. Zborowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Scholliers maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andideri bereikt de bal nog maar net als eerste. Andideri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn met een sublieme pass. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Ryjáček rent richting de bal. van Rijn begaat een overtreding. Ryjáček is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. van Rijn probeert naar een medespeler te passen. Ryjáček zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zborowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rypin 54%, FKS STAL MIELEC** 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rypin - FKS STAL MIELEC** 1:1