Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Mad Stadium
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 36797
FC Uroboros Siedlce Skorpion Gdańsk
mad Tactiek Scorpio
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 12
68.6 gemiddelde waardering 67.6
very good Schieten outstanding
excellent Passen excellent
incredible Verdedigen formidable


8e minuut.
Davies bereikt de bal nog maar net als eerste. Davies passt de bal met de wreef. Zuzarte rent richting de bal. Zuzarte schiet op doel. Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Skorpion Gdańsk 1:0

28e minuut.
Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar passt de bal zonder na te denken. Toroyan speelt de bal door. Talik is nu in balbezit. Talik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cleveland rent richting de bal. Cleveland probeert naar een medespeler te passen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Uroboros Siedlce - Skorpion Gdańsk 1:1

34e minuut.
Marozsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marozsán geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Łapeta de bal onder controle te krijgen. Talik is nu in balbezit. Talik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 59%, Skorpion Gdańsk 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Uroboros Siedlce - Skorpion Gdańsk 1:1

58e minuut.
Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Paździor geeft een lange en hoge pass. Depcik is nu in balbezit. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
García Becerra geeft een hoge lob. Berbari kopt de bal weg. Łapeta heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Goussey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Boillat onderschept slim de pass. Boillat passt de bal zonder na te denken. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Goussey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Skorpion Gdańsk 1:2

76e minuut.
Slagle geeft een lange en hoge pass. Inworp. Patalas met een snelle inworp. Cãrbunaru rent richting de bal. Cãrbunaru schiet op doel. Królik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Konarzewski neemt de hoekschop. Cãrbunaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cãrbunaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Uroboros Siedlce - Skorpion Gdańsk 2:2

85e minuut.
Łapeta passt de bal zonder na te denken. Depcik rent richting de bal. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Talik rent richting de bal. Talik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Boillat is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Goussey werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Uroboros Siedlce - Skorpion Gdańsk 2:3

90e minuut.
García Becerra rent richting de bal. Kożukar onderschept slim de pass. Kożukar passt de bal zonder na te denken. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Goussey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Uroboros Siedlce 61%, Skorpion Gdańsk 39%.
FC Uroboros Siedlce - Skorpion Gdańsk 2:3