Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-12 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Klepisko !
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 31780
Dragon Ball White power
KOMURCZAK Tactiek TMT4231a
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
80.5 gemiddelde waardering 71.8
brilliant Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Šindler is nu in balbezit. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu met een sublieme pass. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Klungelig pakt Dương Khánh de bal. Dương Khánh met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu geeft een hoge lob. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - White power 1:0

12e minuut.
Matveev is nu in balbezit. Huenchulaf is nu in balbezit. Huenchulaf probeert naar een medespeler te passen. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Unidos bokst de bal weg.

15e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Dağdeviren rent richting de bal. Trung Phương onderschept slim de pass. Trung Phương haalt uit met een fantastische trap. Decarolis bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Unidos met een harde bal richting middenveld. Inworp. Matveev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu geeft de bal voor. Huenchulaf springt en kopt de bal. Unidos bokst de bal weg.

24e minuut.
Matveev verovert de bal door een tackle van achteren. Matveev passt de bal zonder na te denken. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Unidos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - White power 2:0

33e minuut.
Vlaicu met een snelle inworp. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev passt de bal zonder na te denken. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Šaraba onderschept slim de pass. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft de bal voor. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huenchulaf is nu in balbezit. Jeans legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huenchulaf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huenchulaf neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 42%, White power 58%.
Dragon Ball - White power 2:0

48e minuut.
Dương Khánh rent richting de bal. Dương Khánh geeft een hoge lob. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - White power 3:0

52e minuut.
Šindler geeft een hoge lob. Ciubotariu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dağdeviren. Dağdeviren krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft de bal voor. Trung Phương springt en kopt de bal. Decarolis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Matveev rent richting de bal. Matveev speelt de bal door. Tuccio rent richting de bal. Tuccio draait met de bal, schiet en ... Unidos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Guligauskas kopt de bal weg. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu geeft de bal voor. Tuccio krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kerkelä probeert naar een medespeler te passen. Harrison is nu in balbezit. Dương Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Dương Khánh geeft een lange en hoge pass. Tuccio maakt een snoekduik en kopt de bal. Unidos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Dağdeviren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotariu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Runjić komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft een hoge lob. Šaraba probeert de bal met de borst te controleren. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... Decarolis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ríos komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Guligauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu onderschept slim de pass. Vlaicu passt de bal in één keer door. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ríos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Runjić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šindler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Runjić raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ríos neemt zijn aanloop. Unidos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - White power 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 43%, White power 57%.
Dragon Ball - White power 4:0