Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** Japanese Futbol
biała skóra auuu Tactiek bezpieka
53% Balbezit 47%
2% Spel op eigen helft 98%
94 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 25.5
uitmuntend Schieten slecht
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Ivančo probeert naar een medespeler te passen. Aguzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguzzi met een sublieme pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 1:0

2e minuut.
Aguzzi probeert de bal met de borst te controleren. Aguzzi met een sublieme pass. Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 2:0

3e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Trzmielewski rent richting de bal. Trzmielewski geeft een hoge lob. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 3:0

5e minuut.
Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy passt de bal in één keer door. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 4:0

6e minuut.
Banini met een sublieme pass. van Rijn speelt de bal door. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hermon met een harde bal richting middenveld. Anderson kopt de bal weg. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 5:0

8e minuut.
Ivančo passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy speelt de bal door. Banini probeert naar een medespeler te passen. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 6:0

9e minuut.
Banini is nu in balbezit. Banini met een sublieme pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 7:0

11e minuut.
Hermon trapt de bal weg. Banini kopt de bal weg. Ivančo is nu in balbezit. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hermon met een harde bal richting middenveld. Banini kopt de bal weg. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Hermon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aguzzi zal de hoekschop nemen. van Rijn met een sublieme pass. Banini rent richting de bal. Banini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hermon probeert naar een medespeler te passen. Wojtowicz kopt de bal weg. Hoàng Huy kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 8:0

16e minuut.
Bosek probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Banini de bal onder controle te krijgen. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
van Rijn is nu in balbezit. van Rijn met een sublieme pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 9:0

19e minuut.
Aguzzi passt de bal met de wreef. Ivančo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 10:0

20e minuut.
Aguzzi rent richting de bal. Aguzzi passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal in één keer door. van Rijn speelt de bal door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 11:0

22e minuut.
van Rijn speelt de bal door. Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banini speelt de bal door. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hermon speelt de bal door. Jolay kopt de bal weg. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 12:0

24e minuut.
Hermon geeft een lange en hoge pass. Inworp. van Rijn met de inworp. Hoàng Huy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Banini probeert naar een medespeler te passen. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 13:0

25e minuut.
Techera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivančo met een snelle inworp. Aguzzi kan de bal niet met de borst controleren. Aguzzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Hermon trapt de bal weg van het doel. Banini kopt de bal weg. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 14:0

27e minuut.
Inworp. Aguzzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivančo geeft de bal voor. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 15:0

28e minuut.
Ðalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðalović geeft de bal voor. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 16:0

29e minuut.
Aguzzi passt de bal in één keer door. Daar is van Rijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Rijn met een sublieme pass. Hoàng Huy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 17:0

31e minuut.
Banini controleert de bal met de borst. Banini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 18:0

32e minuut.
Banini probeert naar een medespeler te passen. van Rijn probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 19:0

33e minuut.
Aguzzi passt de bal met de wreef. Ivančo rent richting de bal. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 20:0

34e minuut.
Banini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anderson speelt de bal door. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hermon bokst de bal weg. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wojtowicz is nu in balbezit. Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Banini is nu in balbezit. Banini haalt uit met een fantastische trap. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 21:0

37e minuut.
Inworp. Ivančo met de inworp. Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi geeft een hoge lob. Hoàng Huy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hermon met een harde bal richting middenveld. Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banini probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Banini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivančo de bal onder controle te krijgen. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 22:0

40e minuut.
Carter met een sublieme pass. Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Paal! Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hoàng Huy probeert naar een medespeler te passen. van Rijn speelt de bal door. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 23:0

43e minuut.
Aguzzi met de inworp. Ivančo rent richting de bal. Ivančo geeft een hoge lob. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 24:0

45e minuut.
Aguzzi heeft problemen om de bal te vangen. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo passt de bal in één keer door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Banini rent richting de bal. Banini draait met de bal, schiet en ... Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 3%, Japanese Futbol 97%.
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 25:0

46e minuut.
Ivančo rent richting de bal. Ivančo speelt de bal door. Banini probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Banini met een sublieme pass. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 26:0

48e minuut.
Banini probeert de bal met de borst te controleren. Banini speelt de bal door. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aguzzi geeft een hoge lob. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 27:0

49e minuut.
Ivančo met een sublieme pass. Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banini speelt de bal door. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 28:0

51e minuut.
Anderson rent richting de bal. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini speelt de bal door. van Rijn rent richting de bal. van Rijn haalt uit met een fantastische trap. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Rijn geeft de bal voor. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hermon met een harde bal richting middenveld. Anderson kopt de bal weg. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 29:0

53e minuut.
Hilă passt de bal met de wreef. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo passt de bal met de wreef. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel. Hermon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ivančo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 30:0

54e minuut.
Wojtowicz speelt de bal door. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani geeft een lange en hoge pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Ivančo rent richting de bal. Banini probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 31:0

60e minuut.
Scholliers kopt de bal weg. Klungelig pakt Ivančo de bal. Banini speelt de bal door. Hoàng Huy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 32:0

62e minuut.
Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. van Rijn speelt de bal door. Banini probeert naar een medespeler te passen. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn draait met de bal, schiet en ... Paal! Hoàng Huy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 33:0

63e minuut.
Aguzzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ivančo probeert naar een medespeler te passen. Banini speelt de bal door. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 34:0

65e minuut.
Scholliers met een sublieme pass. Banini met een sublieme pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 35:0

65e minuut.
Techera geeft een hoge lob. Inworp. Ivančo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aguzzi controleert de bal met de borst. Aguzzi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosek met een sublieme pass. Banini speelt de bal door. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Rijn neemt de hoekschop. Klungelig pakt Hoàng Huy de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 36:0

68e minuut.
Ivančo met een snelle inworp. Banini bereikt de bal nog maar net als eerste. Banini passt de bal met de wreef. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 37:0

69e minuut.
Scholliers onderschept slim de pass. Scholliers geeft de bal voor. Banini kopt de bal weg. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon bokst de bal weg. Ivančo rent richting de bal. Ivančo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 38:0

71e minuut.
Cacciavillani is nu in balbezit. Cacciavillani geeft de bal voor. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 39:0

73e minuut.
Anderson kopt de bal weg. Banini speelt de bal door. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 40:0

74e minuut.
Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banini met een sublieme pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 41:0

75e minuut.
Lendoiro geeft de bal voor. Carter kopt de bal weg. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 42:0

77e minuut.
Inworp. Aguzzi met de inworp. Banini probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 43:0

78e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. Ivančo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivančo passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Carter kopt de bal weg. Hoàng Huy rent richting de bal. Banini speelt de bal door. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 44:0

80e minuut.
Hoàng Huy kopt de bal weg. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermon begaat een overtreding. Hermon krijgt een gele kaart. van Rijn raakt geblesseerd tijdens het duel. van Rijn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bosek controleert de bal met de borst. Bosek speelt de bal door. Aguzzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hoàng Huy de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ivančo heeft problemen om de bal te vangen. Ivančo met een sublieme pass. Banini is nu in balbezit. Banini schiet op doel. Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 45:0

84e minuut.
Banini is nu in balbezit. Banini passt de bal met de wreef. Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... Hermon probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 46:0

85e minuut.
Aguzzi kan de bal niet met de borst controleren. Aguzzi speelt de bal door. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 47:0

87e minuut.
Cabarrocas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivančo. Cabarrocas raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabarrocas met een snel genomen vrije trap. Carter speelt de bal door. Klungelig pakt Hoàng Huy de bal. Hoàng Huy schiet op doel. Hermon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 48:0

88e minuut.
Ivančo is nu in balbezit. Ivančo passt de bal zonder na te denken. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 49:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguzzi met een snelle inworp. Ivančo met een sublieme pass. Hoàng Huy is nu in balbezit. Hoàng Huy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hermon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hoàng Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Huy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 50:0

90e minuut.
Hilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivančo met een sublieme pass. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn schiet op doel. Hermon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Huy met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 51:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 1%, Japanese Futbol 99%.
FKS STAL MIELEC** - Japanese Futbol 51:0