Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Nu Viagros
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 72100
Dzialki Lesne Skorpion Gdańsk
442_ow2 Tactiek Scorpio
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
76.5 gemiddelde waardering 68
outstanding Schieten formidable
incredible Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Talik kopt de bal weg. Kożukar is nu in balbezit. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marozsán verovert de bal door een tackle van achteren. Marozsán geeft een hoge lob. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 1:0

9e minuut.
Żyluk onderschept slim de pass. Żyluk passt de bal in één keer door. Martín Alexandre rent richting de bal. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Szabat krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is El Habib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Habib haalt uit met een fantastische trap. Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 2:0

14e minuut.
Bəşiroğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talik. Bəşiroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bəşiroğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Slagle probeert de bal met de borst te controleren. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft de bal voor. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 3:0

19e minuut.
Berbari geeft een hoge lob. Dalmatin rent richting de bal. Dalmatin geeft een hoge lob. El Habib is nu in balbezit. El Habib draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Toroyan passt de bal in één keer door. Kuśmierzak geeft de bal voor. Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berbari geeft de bal voor. Ochetan springt en kopt de bal. Jaross bokst de bal weg.

36e minuut.
Żyluk is nu in balbezit. Slagle begaat een overtreding. Żyluk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Żyluk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Habib is nu in balbezit. Berbari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berbari krijgt een gele kaart. El Habib raakt geblesseerd tijdens het duel. El Habib neemt de penalty, wat een uithaal! Królik bokst de bal weg. El Habib is nu in balbezit. El Habib draait met de bal, schiet en ... Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 56%, Skorpion Gdańsk 44%.
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 4:0

56e minuut.
Surma onderschept slim de pass. Surma speelt de bal door. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft een hoge lob. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal. Królik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Żyluk bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagle begaat een overtreding. Żyluk raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Żyluk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 5:0

66e minuut.
Marozsán speelt de bal door. El Habib probeert de bal aan de voet te houden. Żyluk geeft een hoge lob. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal. Królik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Toroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Talik springt en kopt de bal. Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marozsán geeft de bal voor. Talik is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kożukar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaross bokst de bal weg.

84e minuut.
Mierzwa is nu in balbezit. Mierzwa passt de bal in één keer door. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel. Królik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzialki Lesne 52%, Skorpion Gdańsk 48%.
Dzialki Lesne - Skorpion Gdańsk 6:0