Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 58377
Skorpion Gdańsk Dzialki Lesne
Scorpio Tactiek kri2
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
68.2 gemiddelde waardering 76.5
excellent Schieten outstanding
excellent Passen incredible
outstanding Verdedigen incredible


6e minuut.
El Habib rent richting de bal. Paździor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Habib raakt geblesseerd tijdens het duel. El Habib zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Królik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Dzialki Lesne 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Ochetan de bal. Bəşiroğlu is nu in balbezit. Bəşiroğlu geeft een hoge lob. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Jaross verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kubas kopt de bal weg. Cleveland geeft de bal voor. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skorpion Gdańsk - Dzialki Lesne 1:1

21e minuut.
Mierzwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Szabat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma probeert naar een medespeler te passen. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Dzialki Lesne 1:2

41e minuut.
Cleveland met een sublieme pass. Ochetan is nu in balbezit. Met opzet legt Bəşiroğlu zijn tegenspeler op de grond. Bəşiroğlu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 59%, Dzialki Lesne 41%.
Skorpion Gdańsk - Dzialki Lesne 1:2

60e minuut.
Bəşiroğlu geeft een lange en hoge pass. Martín Alexandre is nu in balbezit. Martín Alexandre passt de bal zonder na te denken. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel. Królik bokst de bal weg.

68e minuut.
McGlashan rent richting de bal. Marozsán bereikt de bal nog maar net als eerste. Marozsán geeft de bal voor. El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel. Królik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Martín Alexandre geeft de bal voor. Daar is Slagle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Królik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Dzialki Lesne 1:3

76e minuut.
Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Met opzet legt McGlashan zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, McGlashan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! McGlashan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Berbari geeft een hoge lob. Inworp. Martín Alexandre met de inworp. Surma is nu in balbezit. Surma geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Martín Alexandre geeft een lange en hoge pass. Berbari heeft problemen om de bal te vangen. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Dzialki Lesne 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 57%, Dzialki Lesne 43%.
Skorpion Gdańsk - Dzialki Lesne 1:4