Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Klepisko !
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42499
Dragon Ball Anioły Zemsty
TRONK 2 Tactiek MID+WING
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
76.4 gemiddelde waardering 73.8
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen brilliant


4e minuut.
Bellos geeft een hoge lob. Rizzi kopt de bal weg. Riveros rent richting de bal. Obreshkov onderschept slim de pass. Obreshkov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bellos rent richting de bal. Matiku verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku geeft de bal voor. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio haalt uit met een fantastische trap. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Bělohoubek heeft problemen om de bal te vangen. Vivanco rent richting de bal. Vivanco geeft een lange en hoge pass. Riveros geeft een lange en hoge pass. Ríos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Matiku heeft problemen om de bal te vangen. Matiku geeft een lange en hoge pass. Ríos is nu in balbezit. Ríos draait met de bal, schiet en ... Thompson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Anioły Zemsty 1:0

18e minuut.
Inworp. Matiku zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu geeft de bal voor. Ríos krijgt zijn hoofd ertegen. Thompson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Rizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rizzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rizzi krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Riveros met een sublieme pass. Klungelig pakt Matiku de bal. Matiku geeft de bal voor. Ríos kopt de bal weg. Tuccio rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Anioły Zemsty 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 53%, Anioły Zemsty 47%.
Dragon Ball - Anioły Zemsty 2:0

46e minuut.
Bellos passt de bal zonder na te denken. Vivanco rent richting de bal. Matiku onderschept slim de pass. Tuccio is nu in balbezit. Tuccio schiet op doel. Thompson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dağdeviren controleert de bal met de borst. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu probeert naar een medespeler te passen. Rizzi heeft problemen om de bal te vangen. Rizzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Inworp. Gladysz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Decarolis speelt de bal door. Vlaicu kopt de bal weg. Matveev bereikt de bal nog maar net als eerste. Matveev geeft een hoge lob. Tuccio springt en kopt de bal. Thompson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Šaraba met een sublieme pass. Matveev heeft problemen om de bal te vangen. Amin probeert naar een medespeler te passen. Gladysz geeft de bal voor. Obreshkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Anioły Zemsty 2:1

71e minuut.
Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu passt de bal met de wreef. Ríos is nu in balbezit. Ríos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bellos geeft een hoge lob. Dağdeviren probeert de bal met de borst te controleren. Hoàng Hiếu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hiếu geeft een hoge lob. Obreshkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dragon Ball - Anioły Zemsty 2:2

74e minuut.
Ríos geeft een lange en hoge pass. Mureşanu geeft de bal voor. Rizzi kopt de bal weg. Obreshkov rent richting de bal. Obreshkov draait met de bal, schiet en ... Decarolis bokst de bal weg.

76e minuut.
Gladysz geeft een hoge lob. Marcotti is nu in balbezit. Obreshkov begaat een overtreding. Obreshkov krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Matiku passt de bal zonder na te denken. Matveev is nu in balbezit. Amin begaat een overtreding. Amin krijgt een gele kaart. Matveev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Matveev kan niet meer verder spelen. Duvivier komt het veld opgelopen. Vlaicu met een snel genomen vrije trap. Bellos heeft problemen om de bal te vangen. Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuccio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Duvivier rent richting de bal. Duvivier passt de bal zonder na te denken. Ríos is nu in balbezit. Ríos haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragon Ball - Anioły Zemsty 3:2

89e minuut.
Gladysz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoàng Hiếu is nu in balbezit. Hoàng Hiếu passt de bal met de wreef. Rizzi is nu in balbezit. Rizzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Vivanco heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz is nu in balbezit. Gladysz probeert naar een medespeler te passen. Obreshkov heeft problemen om de bal te vangen. Obreshkov schiet op doel. Decarolis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragon Ball 49%, Anioły Zemsty 51%.
Dragon Ball - Anioły Zemsty 3:2