Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga II.03
  • Stadion: Ejsmonda Park
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 71110
arka@gdynia White power
AssyRW Tactiek TMT4231a
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
79.3 gemiddelde waardering 71.7
incredible Schieten excellent
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen outstanding


5e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Sułowski passt de bal met de wreef. Amicarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Neros kopt de bal weg. Brzeżański rent richting de bal. Šindler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brzeżański is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bircan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Kerkelä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszałkowski is nu in balbezit. Koszałkowski geeft de bal voor. Tishurova springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - White power 0:1

8e minuut.
Pomorski passt de bal met de wreef. Sułowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułowski passt de bal met de wreef. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

10e minuut.
Narkus kopt de bal weg. Šindler heeft problemen om de bal te vangen. Brzeżański verovert de bal door een tackle van achteren. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Neros haalt uit met een fantastische trap. Unidos bokst de bal weg.

14e minuut.
Pomorski rent richting de bal. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Amicarelli onderschept slim de pass. Bircan rent richting de bal. Bircan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kerkelä kopt de bal weg. Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski speelt de bal door. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kerkelä passt de bal met de wreef. Tishurova bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johns. Tishurova wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tishurova kan niet meer verder spelen. Bernard komt het veld opgelopen. Koszałkowski wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Narkus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Phương bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Johns zijn tegenspeler op de grond. Johns krijgt een gele kaart. Trung Phương raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Koszałkowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Pomorski geeft een lange en hoge pass. Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeżański geeft een hoge lob. Bircan springt en kopt de bal. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Bircan speelt de bal door. Pomorski rent richting de bal. Pomorski passt de bal zonder na te denken. Brzeżański is nu in balbezit. Brzeżański haalt uit met een fantastische trap. Unidos bokst de bal weg.

43e minuut.
Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šindler rent richting de bal. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan haalt uit met een fantastische trap. Unidos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
arka@gdynia - White power 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 53%, White power 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
arka@gdynia - White power 1:1

47e minuut.
Pomorski rent richting de bal. Pomorski passt de bal zonder na te denken. Bircan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bircan geeft een hoge lob. Brzeżański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - White power 2:1

52e minuut.
Bircan is nu in balbezit. Bircan passt de bal met de wreef. Pomorski is nu in balbezit. Pomorski geeft een hoge lob. Brzeżański springt en kopt de bal. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Harrison passt de bal zonder na te denken. Pomorski rent richting de bal. Pomorski passt de bal met de wreef. Neros rent richting de bal. Neros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Bernard probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwilecki komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Sędek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomorski probeert naar een medespeler te passen. Kerkelä is nu in balbezit. Kerkelä geeft de bal voor. Trung Phương springt en kopt de bal. Duțulescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Bircan is nu in balbezit. Harrison is nu in balbezit. Bircan verovert de bal door een tackle van achteren. Bircan draait met de bal, schiet en ... Unidos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - White power 3:1

77e minuut.
Bircan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pomorski neemt de hoekschop. Kwilecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Unidos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
arka@gdynia - White power 4:1

81e minuut.
Pomorski met een sublieme pass. Neros rent richting de bal. Neros passt de bal in één keer door. Bircan is nu in balbezit. Bircan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki schiet op doel. Unidos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Pomorski speelt de bal door. Neros is nu in balbezit. Neros geeft een hoge lob. Daar is Kwilecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwilecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: arka@gdynia 41%, White power 59%.
arka@gdynia - White power 4:1