Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
White power arka@gdynia
TMT4231a Tactiek 532wingL
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
71 gemiddelde waardering 78.8
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


5e minuut.
Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszałkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pomorski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sułowski met een snel genomen vrije trap. Bircan is nu in balbezit. Bircan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Suchan probeert de bal met de borst te controleren. Trung Phương probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu geeft de bal voor. Tishurova springt en kopt de bal. Duțulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sędek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ciubotariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kerkelä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tishurova springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pomorski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amicarelli de bal. Brzeżański onderschept slim de pass. Bircan is nu in balbezit. Bircan schiet op doel. Unidos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Koszałkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft de bal voor. Trung Phương is nu in balbezit. Trung Phương draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
White power - arka@gdynia 1:0

35e minuut.
Neros geeft een lange en hoge pass. Bircan rent richting de bal. Šindler begaat een overtreding. Bircan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bircan komt bij de bal en schiet. Unidos bokst de bal weg. Brzeżański is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
White power - arka@gdynia 1:1

42e minuut.
Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amicarelli. Neros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neros zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pomorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomorski draait met de bal, schiet en ... Bircan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
White power - arka@gdynia 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 57%, arka@gdynia 43%.
White power - arka@gdynia 1:2

56e minuut.
Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kerkelä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerkelä passt de bal zonder na te denken. Trung Phương rent richting de bal. Trung Phương draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Inworp. Kwilecki komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hurduc de bal. Tishurova verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Koszałkowski rent richting de bal. Koszałkowski passt de bal met de wreef. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Tishurova maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Suchan verovert de bal door een tackle van achteren. Neros rent richting de bal. Neros passt de bal zonder na te denken. Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: White power 50%, arka@gdynia 50%.
White power - arka@gdynia 1:2